Utazások, spirituális utak

Címlap / Utazások, spirituális utak

Brazília, Abadiania, Loyolai Szent Ignác Háza:
2018. Április 08 – Április 23. vagy Április 30. 2 hét vagy 3 hét
2018. Október 14 – Október 29. vagy November 04.  2 hét vagy 3 hét

Medjugore, Szűz Anyához zarándok út:
2018 Augusztus 12-15.

Brazília – Abadianiai út ismertető:

Szeretettel meghívlak Benneteket ebben az évben is Brazíliába , Abadianiaba, Joao De Deushoz, a Loyolai Szent Ignác házába ( aki a Híres – és egyben jelenleg a legerősebb Transz Médium a Földön)  2 vagy 3 Csodálatos hétre.

Mit tapasztalhatsz és kaphatsz ezen az úton?

1. Ami a legfontosabb: ELVÁRÁSOK NÉLKÜL GYERE KI ÉS ÉLD ÁT MINDAZT AMIT A HELY SZELLEME KÍNÁL!
2. Ha “beteg” vagy akkor arra a problémádra kapod meg mindazt a segítséget, amit elbírsz és amire szükséged van, ahhoz, hogy a gyógyulás és a tisztulás elinduljon a fizikai szinteden.
3. Ha bármilyen más fizikai szintű gondod van – párkapcsolat, házasság, gyermek vállalás, céges gondok stb… és egyéb más.
4. Ha szeretnél Embereken segíteni és már van 1 – 2 módszer ahogyan azt teszed, akkor ezen az úton elindulhat a teljes letisztításod és felkészítésed erre a Nemes feladatra, valamint kérhetsz “Spirituális fejlődést, emelést” a hatékonyabb munkád érdekében.
5. Segítséget kaphatsz és útmutatást az életeddel kapcsolatban.
6. De ha csak egyszerűen szeretnél találkozni Joao De Deus Médiummal, és az Entitásokkal, akkor is várunk szeretettel.

Amikor Joao dolgozik, akkor mindig egy Entitás foglalja el a testét, Ők lehetnek:

Dr Augustó de Almaeda Úr, Dr Joze Valdivino Úr, Joze Pintiado, Dr Osvaldo Cruz,San Francisco Xavier, Dom Ingrid, Salamon Király, Amor ( Ő Szeretet) és minden évben egyszer St Ignác Úr is. Nagyon sokszor mostanában pár percekre belemegy Joao testébe és néhány mondatot üzen nekünk embereknek. Csodálatos élmény egy ilyen megtapasztalás a Casaban.

Mi történik amikor először találkozol az Entitással, Joao De Deussal?

A Casa napokon – ez minden héten : szerda , csütörtök, pénteken van – reggel 8:00 órakor vagy délután 14:00 órakor, a napi megnyitó után, kivárjuk a sorunkat, hogy Joao De Deus Médium elé állhassunk és feltehessük neki a kérdéseinket, azaz a Segítő Gyógyító Jó Szellemlényeknek az Entitásnak.
Előző este Ricardo és az én segítségemmel lefordítjuk az általad feltett kérdést, amire szeretnél választ kapni. Ez lehet egy fizikai jellegű kérdés és egy spirituális vagy mentális vagy érzelmi jellegű kérdés.
Ezzel a lefordított papírral megyünk az Entitás elé, akinek Ricardo felolvassa a papírra írt kérésedet és az Entitás – Joao Médium – válaszol valamit.

Általános válaszok:
1. délután gyere vissza Spirituális beavatkozásra, mert arra van szükséged hogy újra egészséges lehess.
2. ülj le meditálni és segítek. Ez azt jelenti, hogy letisztítja a kéréseddel kapcsolatban azokat a blokkokat, amiket látott, és felkészít a következő találkozásra az Entitással.
3. ülj le meditálni és dolgozom Veled. Ez azt jelenti, hogy már a folyamatban levő dolgaidon tisztít és oldja fel azokat a blokkokat minden szinten, amiért a fizikai szinten a kéréseddel kapcsolatos dolgok elakadtak.
4. menj Kristályágyra. Itt megmondja azt is, hogy hány alkalomra van szükséged ahhoz, hogy a kéréseddel kapcsolatban elinduljanak a pozitív irányú változások, átalakulások az életedben.
5. gyere vissza délután a 2 órási sorban vagy gyere vissza holnap reggel a 8 órási sorban. Ez azt jelenti, hogy egy másik Entitás fog neked válaszolni a kéréseddel kapcsolatban.
6. az Entitás feltesz neked kérdéseket, amire Te, rajtam és Ricardo segítségével válaszolunk. Ez ritka, de mostanában akik Velem jönnek az Entitás elé, többször előfordult már, hogy Joao azaz a benne levő Entitás több mondatban válaszolt, vagy néha kérdéseket tett fel.

Ez nagy megtiszteltetés mindannyiunk számára.

Miért jelenik meg egy betegség a fizikai testünkben, vagy egy adott probléma az életünkben?

A betegségek és problémák forrását hozhatja a lélek egy előző életből, mint fő életfeladatát a jelen életére. Az ehhez tartozó energiák és programok az adott időben megjelennek az aura szélén és lassan elindulnak befelé az aura rétegein keresztül, mígnem elérik a fizikai testet és szintet. Ekkor jelennek meg a fizikai tünetek és problémák az életünkben.

A gyógyító energia, amelyet a Segítő Entitások használnak, megjelenik az aura szélén, elindul befelé az aura szinteken keresztül és kimossa az aura rétegeiből azokat a szimbólumokat, negatív programokat, negatív blokkokat, amelyek megnehezítik a lélek fizikai szintű, szeretettel teli pozitív útját. Mivel a jelen élet minden főbb aspektusa és történése a lélek döntése, ezért az aura visszatükrözi mindazt, amitől a lélek meg akar tisztulni, amit meg akar tapasztalni, hogy a maga ütemében legyen képes fejlődni ebben az életében. Amikor egy betegség kialakul, először az aura szélén keletkezik, és jelenik meg. Mivel minden betegség egy üzenet a Szellemtől, Istentől, a Lélektől, ezért a Léleknek téged, mint fizikai testű lénynek, aki szabad akarattal rendelkezel, megtanít nagyon sok dologra az életedben. De főleg arra tanít meg, hogy hogyan kell minden felmerülő problémánkat, nehézségünket, az élet adta kihívásokat szeretettel megoldani, és meglátni szinte mindent a szeretet jeleként az életünkben. Tehát azok a betegségek, vagy bármi egyéb negatív dolgok, amiket nem vagyunk képesek pozitívan megélni, mert azt úgy, abban a formában, kell megtapasztalnunk, máskülönben nem tanulnánk meg azt, amit üzen számunkra Isten, Szellem vagy a Lélek.

Mi a negatív dolog számunkra az életben? Mit jelenthet ez számunka?

A negatív dolog fogalmába minden olyan érzés beletartozik, ami fájdalmat, kínlódást, szenvedést, gyötrődést, neheztelést, “lelki válságot” okoz, amitől félünk, és ami miatt aggódunk. Ezek a problémák ilyenkor megjelennek az aura szélén, majd egyre beljebb kerülnek, mígnem lassan odaérnek a fizikai test határához. Nem lép azonban még be a fizikai testbe, hanem lassan elkezdi egy-egy sejtbe letölteni azt a negatív információt, amiből kialakul a fizikai testben a betegég. Ahogy elkezdődik a letöltődés, az életünkben megjelenik jó pár olyan negatív történés, amit még akkor nem értünk, hogy miért is kapjuk, miért is történik velünk.

A fizikai test óhatatlanul elkezd védekezni. Az elme és az ego állapota ilyenkor erőre kap (hiszen negatív dolog jelent meg a fizikai szinten) és ontja magából a negatív dolgokat. Ez a fizikai szinten úgy jelenik meg, hogy elkezdünk olyan dolgokat tenni, cselekedni, vagy fogyasztani, ami kihat a fizikai testünk egészségi állapotára. Megtépázza a lelkünket, hiszen ez által fájdalmat, gyötrődést és szenvedést okozunk magunknak. De ekkor a betegség még mindig csak a leképződési fázisban, a betegség kialakulásának kezdetén tart. Majd megjelenik az első komolyabb fizikai tünet, és ekkor fordulunk orvoshoz, vagy bármilyen egyéb segítséghez.

A kezelések alatt visszamegyünk ahhoz a gyökér okhoz, azokhoz az előző életekhez, amikor a blokkok kialakultak és onnan kezdjük meg a tisztítást és a közös munkát. Először a nehezebb energetika távozik, ami által könnyebbnek és kellemesebb állapotban érezheti magát az ember.. Ezt követően sor kerül az úgy nevezett finomításokra, a spirituális, érzelmi és mentális testeknek a teljes megtisztítására, és a legvégére marad a fizikai test Segítő Entitások általi tisztítása és gyógyítása. Ebben a fázisban már fizikai tünetek érezhetők, mint bizsergés, esetleg szúrás a problémás területeken, jelezve azt, hogy abban a pillanatban hol dolgoznak érezhetően a Segítő Entitások. Utolsó lépésként elkezdjük az egyén számára a legtökéletesebb jövő útjának letisztítását és kiépítését, hogy minél egyszerűbben haladhasson rajta és megkaphassa, elérhesse az álmait és a vágyait. Az Ön döntése, hogy mit választ.

Medjugorje:

Indulás : 2018. Augusztus 12. Vasárnap reggel 6:00 órakor, Budapest.

Érkezés: 2018. Augusztus 12. Vasárnap este kb: 18:00-19:00 órakor a szállásra, ahol én, Gyurácz Eszter várlak benneteket.

Mindenki megkapja a szoba kulcsát és elfoglalja a szobáját. Este 19:00 órától közös vacsora az étkezőben. (az étkezésnél külön kértem, hogy disznó hús nélküli ételek legyenek, természetesen, aki vegetáriánus nekik külön kérünk ételt. Tavaly nagyon finom volt a reggeli is és a vacsora is.)

Vacsora után: megbeszéljük a következő napi programot. Ha nem vagy fáradt, akkor elmegyünk sétálni a Nagy Templomhoz s egy misére be is lehet ülni.

Reggeli: 7:00-kor a Hotel étkezőjében.

Vacsora: 18:30-kor a Hotel  étkezőjében.

2018.08.13. Hétfő: reggeli: 7:00-7:35-ig.

10:00 Indulás a Jézus hegyre. Kérlek, hozz magaddal minimum 2×0,5 literes vizet, pici törölközőt, zsebkendőt sokat,( érdemes pici hátizsákot hozni), fehér ruhát, kényelmes hegyre mászó cipőt, (ha van) túrabotot, sapkát vagy kalapot a fejedre a meleg miatt. Ha van személyes kristályod vagy páros kristályod, akkor azt is hozd magaddal.

Ezt az utat általában az első stációtól fogva MEZÍTLÁB SZOKTÁK MEGTENNI AZ EMBEREK. Ez egyfajta vezeklés, tisztulás, alázat tanulása és gyógyulás is. De nem kötelező, mindenki maga választja, hogyan szeretné megtenni a felfelé vezető utat.

Minden stációnál megállunk, Gyurácz Eszter elmond valamilyen mondanivalót, amit akkor hall vagy amit előre megmondanak neki, majd közösen elmondunk egy Mi Atyánk imát és egy Üdvözlégy Mária imát.

A hegy tetejénél a Fehér nagy keresztnél kicsit megpihenünk. Aki szeretne, meditál egyet. Majd mindenki  a maga tempójában elindul lefelé visszafelé az úton, óvatosan, lassan nem sietve.

Ha van túra botod,  hozd magaddal segítségként nagyon jól jöhet. Amikor leértél a hegyről lassan menj vissza a szállásra vagy tedd azt, ami jól esik.

Délutáni program: mindenki önmaga végzi, nincs csoportos feladat csak a vacsora. Pihenés, kikapcsolódás, vásárlásra lehetőség, Nagy Templom megnézése, esti mise, koncertek, ha szeretnéd.

Vacsora: 18:30-kor a hotel étkezőjében.

Vacsora után megbeszéljük a keddi programot.

2018.08.14. Kedd: reggeli: 7:30-8:05-ig.

08:15 Indulás a Szűz Mária hegyre. Kérlek, hozz magaddal minimum 2×0,5 literes vizet, pici törölközőt, zsebkendőt, (érdemes pici hátizsákot hozni), fehér ruhát, kényelmes hegyre mászó cipőt, (ha van) túrabotot, sapkát vagy kalapot a fejedre a meleg miatt. Ha van személyes kristályod vagy páros kristályod, akkor azt is hozd magaddal.

A felfelé vezető stációknál megállunk, addig, amíg Szűz Anya megjelenik a kis füzetemben. A stációknál, Gyurácz Eszter elmond valamilyen mondanivalót, a Mária hegy történetéről, majd közösen elmondunk egy Mi Atyánk imát és egy Szűz Mária imát.

Majd a Mária szobrot elérjük, itt imádkozunk és kicsit megpihenünk. Aki szeretne, meditál. Majd mindenki a maga tempójában elindul lefelé visszafelé az úton, óvatosan, lassan nem sietve. Ha van túra botod,  hozd magaddal segítségként nagyon jól jöhet. Amikor leértél a hegyről választhatsz, mit szeretnél csinálni, visszamenni a szállásunkra vagy vásárolgatsz, felfedezed, amit még nem láttál.

Délutáni program:

 1. pihenés, kikapcsolódás, vásárlásra lehetőség, Nagy Templom megnézése esti mise.
 2. Elmegyünk Mostarba kirándulni. kb: 3-4 óra.

Vacsora: 19:15-kor a hotel étkezőjében.

Vacsora után megbeszéljük a szerdai programot.

2018.08.15. Szerda: reggeli: 7:00-7:30-ig.

 

 

Medjugorje-ba érdemes hozni:

 • Étel, ital az utazás napjára, de nem feltétlenül szükséges, mert többször megállunk pihenőre, ahol lehet venni enni- és innivalót.
 • Költőpénz: minimum 100 Euro (ezzel tudsz Medjugorje-ban fizetni), illetve ha van horvát kunád érdemes elhozni, mert Horvátországon át fogunk jönni a busszal és a benzinkutaknál, mikor megállunk pihenőre ezzel is tudsz fizetni.
 • Fehér ruha a két hegy megmászásához = 1 nadrág, 2 póló, 2 pár fehér zokni. Minden legyen fehér.
 • Sapka, kalap, kendő vagy kisebb törölköző, amit be lehet vizezni a fejre a meleg és a tűző nap miatt.
 • Pici hátizsák, zsebkendő.
 • Több váltás, kényelmes nyári ruha a szabadidős programokhoz, mert általában nagyon meleg az idő.
 • Bőven elég egy zárt túracipő, amiben hegyet mászol és egy kényelmes papucs vagy szandál, amiben sétálsz az utcán
 • A szálláson van wifi, légkondicionáló. Ágyneműt és két törölközőt adnak személyenként, utóbbit naponta tisztákra cserélik. Minden nagyon tiszta.
 • Ha van személyes kristályod vagy páros kristályod, akkor hozd magaddal, hogy nálad legyen a hegyek megmászásánál, illetve ha szeretnél, meditálhatsz is velük a Jézus és a Szűz Mária hegy tetején.

Áldásokkal teli , szeretetben gazdag és nevetéssel sok viccel teli utat kívánok mindannyiunknak. Szeretettel: Gyurácz Eszter