Szeretet levél

Címlap / Szeretet levél

2017/1

Kedves Szeretettel teli levél Olvasónk,

Nagyon örülünk, hogy a José Penteado Spirituális és Meditációs Központunk életének Te is része vagy. Reméljük, hogy ezen levelünk tartalma is segíteni fog téged abban, hogy hogyan találhatod meg a te szeretettel teli utadat.

A mai naptól fogva minden levél címzettjéért imádkozunk és sok szeretetet küldünk, hogy mindannyiunk élete még szebb és jobb lehessen.

 

 1. év az Újrakezdés, újjászületés, átalakulás, változások éve:

A tavalyi évben sok mindent sikerült lezárnunk és elengednünk, amire már nem volt szükségünk és picit gördülékenyebben járhattuk a gyógyulás és a tisztulásunk útját.

A korábbi években volt lehetőségünk tisztulni, gyógyulni és megoldani olyan életfeladatokat, amikre azért volt szükségünk, hogy a bennünk levő szeretetet, megbocsátást, együttérzést és boldogságot erősítsük.

Mint minden évben, most is várnak ránk újabb és újabb kihívások és lehetőségek a dolgaink pozitív irányú rendezésére.

Várnak új tanítások arra, hogy hogyan tudunk tovább haladni a szeretettel kirakott ösvényünkön és vár a személyes és kollektív fejlődésünk, amire mindannyiunknak szüksége van a Boldogabb, egészséges élet elérése felé.

 

Túl vagyunk az Irgalmasság rendkívüli szent évén. Az irgalmasság energiáját megélhettük és elengedhettünk mindent, ami eddig ezt megakadályozta illetve gátolta bennünk. Az együttérzést és a megbocsájtást élhettük meg nagyobb hangsúllyal és sok olyan tapasztaláson mentünk keresztül, ahol ezek az energiák hozták a megoldást az életünkben.

 

Így elengedhettünk sok olyan nehézséget, amik régóta nehezítették a mindennapjainkat. Eljött 2017-ben az idő arra, hogy a nehézségek helyére új dolgok lépjenek be és az eddigi nehézségek ne nehezítsék tovább az életünket, hanem egy új, jobb, szeretetben gazdag irányba tereljenek minket. Abba a számunkra legjobb irányba, ami megtalálásához szükségünk volt minden eddigi negatív megtapasztalására és ezek által kapott tanításokra.

 

Sokszor kerülhetünk konfliktusba környezetünkkel, családtagjainkkal, kollégáinkkal, vagy egy idegennel az utcán. Sokan a mostani feszült világban teret engednek magukban az agresszivitásnak és más negatív energiáknak. A harc az energiák és gondolatok szintjén is egyre jobban zajlik, nem csak szavakkal vagy a fizikai szinten. Ilyenkor kifejezetten fontos, hogy a szeretetteli kommunikációnkkal mutassunk példát azok számára, akik ezt még nem tudják alkalmazni az életükben. Legyünk képesek a békét és a szeretet minden körülmények között fenntartani magunkban és azt sugározni mások számára tetteinkben, szavainkban, gondolatainkban és energiáinkban.

De fontos az is, hogy azokra az üzenetekre, gondolatokra, mondatokra amik a szeretet jegyében jutnak el hozzánk, figyeljünk arra, hogy mit üzennek.

Ne csak azokat a szavakat halljuk meg, amiket mi akarunk hallani.

Lehet, hogy sokszor fájó az üzenet valódi küldetése, mert olyan pontunkra helyezi a hangsúlyt, amivel még dolgunk van, amiben még fejlődnünk kell, ami még nem tökéletes bennünk. Ilyenkor gondolkodjunk el ezeken, adjunk időt magunknak, hogy helyére kerülhessenek. Ha a felszínességen maradunk, akkor csak a felszínen változhatunk és csak ideig óráig tart a változás. De ha bátran a lelkünk mélyére nézünk, legyőzve félelmeinket, bármit is találjuk ott, akkor a lelkünk mélységeiből elengedhetjük azt a sok negtaív érzést, és ez elhozhatja számunkra a változás örömét, ami az egész lényünkre hatással lesz.

 

Nincs ellenség, nincs bűnös, csak eltévedt lélek, aki nem látja a tiszta utat a szeretethez. Legyél te ebben az évben is egy Csodálatos fénypont, ami utat jelez az eltévedt lelkeknek, hogy lássák merre van a szeretet útja.

Adjunk minél nagyobb teret magunkban a szeretetnek, hogy minél nagyobb mértékben tudjuk azt sugározni a környezetünk számára, amire nagy szükség van.

 

Következő levelünkben a kétségek és kételkedések 2017-es évi energiáiról olvashattok.

 

Aktuális eseményeink, programjaink, melyekre Szeretettel várunk:

Március

 • Március 17. Péntek 16:30-19:00 Mátrix Mix bemutató előadás a Meditációs Központban
 • Március 31 – Április 01. Péntek-Szombat Mátrix Mix Haladó tanfolyam a Meditációs Központban

Április

 • Április 08. Szombat 10:00-15:00 Mátrix Mix ismétlőknek a Meditációs Központban – tartja: Matók Andrea
 • Április 14. Péntek Húsvéti Nagy csoportos tisztító, gyógyító nap Hotel Novotel Palaceban, VIII.kerület, Budapest, Rákóczi út 43-45.
 • Április 23 – Május 15. = 2 vagy 3 hét Brazília, Abadiania Joao De Deussal.

Május:

 • Május 19-20. Péntek-Szombat 10:00-17:00 Szellemsebészet tanfolyam a Meditációs Központban

Június:

 • Június 09-10. Péntek-Szombat Mátrix Mix Alap tanfolyam a Meditációs Központban
 • Június 23-24. péntek – szombat – Joao De Deus születésnapi Nagy csoportos tisztító, gyógyító nap a Meditációs Központban

Július:

 • Július 07-08. Péntek-Szombat Mátrix Mix Haladó tanfolyam a Meditációs Központban
 • Július 28. Péntek Szent Ignác napi Nagy csoportos tisztító, gyógyító nap Hotel Novotel Palaceban, VIII., Budapest, Rákóczi út 43-45.

Augusztus:

 • Augusztus 06-09. Medjugorje max.30 fő!!! Zarándok út Szűz Anyához.

Október:

 • Október 03-04-05. New York 3 nap Joao De Deussal
 • Október 13-14. Péntek-Szombat Nagy csoportos tisztító, gyógyító nap a Meditációs Központban
 • Október 23 – November 08. = 2 hét, november 15-ig = 3 hét Brazília, Abadiania Joao De Deussal

December:

 • December 15. Péntek Karácsonyi Nagy csoportos tisztító, gyógyító nap Hotel Novotel  Palaceban, VIII., Budapest, Rákóczi út 43-45. 

A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges, kérlek jelezd szándékodat valamelyik elérhetőségünkön: +36303015540

Egyéni kezelések! CSAK telefonos bejelentkezések alapján Gyurácz Eszternél: +36209515688

Egy igaz történet:

“Kislányom születése után nem éreztem magam jól. Megviselt a virrasztások kialvatlansága, mert a fájdalmától kislányom az éjszakákat is végig sírta. Megviselte lelkem a tehetetlenség, hogy mindent megtettem érte, mégsem tűnt elégnek. 6 hetes korában kórházba is került. Sok teher és nehézség után úgy döntöttem, hogy keresek olyan tiszta lehetőségeket, amik által a lelkemet feloldhatom a súlyok alól. Így kipróbáltam néhány technikát. Az egyik ilyen próbálkozásom, egy előző életes utazásom viszont sajnos nem jól sült el. Az univerzum egy távoli pontjára keveredtem és ott lelkem egy része darabokra szakadt. Egy aprócska védtelen sérült darabja élt tovább bennem hónapokon át kínok között. Több spirituális mestertől kértem segítséget, de ők csak néhány óráig enyhítettek helyzetemen. E keresgélésem útján jutottam el Eszterhez. Megkezelt, amitől először éreztem az elmúlt fél év után, hogy tényleg jobban lettem. Így éreztem, hogy hiteles számomra amit tett és hittem neki, mikor azt mondta, hogy Brazíliában tudnak nekem segíteni, menjek. Akkor még fogalmam sem volt, hogy hova is megyek, de nem volt kérdés számomra, hogy indulnom kell.

Felszálltam a repülőre számtalan kérdéssel és kéréssel és az utolsó csepp reménnyel szívemben, hogy hátha tényleg van egy hely, a földön ahol tudnak rajtam segíteni. A kint tartózkodásom alatt számtalan kérdésemmel és kérésemmel álltam Joao előtt, aki minden egyes alkalommal leültetett meditálni. Így napi közel 8 órákat meditáltam. E meditációk alatt nagy részben sírtam, zokogtam, dühöngtem és úgy éreztem, hogy szívem szakad meg közben. Végig mutatták ez életem összes traumatikus eseményét, fájdalmát, szomorúságát. Nagyon sok volt belőle. Ekkor még nem értettem az egészet. És tettem fel a kérdéseket dühösen… Hát miért nem válaszol Joao nekem? Miért csak meditálni küld? Miért kell ezeket újra megélnem, hát nem volt elég egyszer? Nem is ezt kértem, hanem azt, hogy a jelenlegi helyzetemben segítsen, erre végig zokogok heteket? Ez segítség?

De mikor hazaérkeztem, azt éreztem, hogy egy más ember ért haza, mint aki elment. Egy sokkal tisztább, erősebb, könnyebb, boldogabb, ember érkezett meg, tele reménnyel és hittel a szívében.

Nem úgy és nem pont azt kaptam amit és ahogy szerettem volna. Annál sokkal többet kaptam és azt, amire tényleg szükségem volt és nem azt amire én azt hittem, hogy szükségem van. Így ezt is megtanultam, hogy én nem mindig tudhatom, hogy mi a jó nekem ezért az égiekre kell bízzam magam, mert ők tisztán látják. S ha még nem is értem azt, amit kapok és még ha nem is esik jól igazán, akkor is hinnem kell, hogy tényleg az a jó nekem. És meg fogom érteni, amikor eljön az idő. Azóta ezzel a tudattal veszem az életem nehézségeit és igyekszem egy tanulási folyamatként tekinteni mindenre, amit megélek.”

Örömmel vennénk, ha Te is megtisztelnél minket történeteddel, amiből mindannyian tanulhatnánk és segítséget nyújthatna a bizonytalan pillanatokban. A Központ e-mail címén várjuk leveleiteket és névtelenül elérhetővé tesszük mások számára is. E-mail: jpkozpont@gmail.com

 

Sok Szeretetet küldünk! Köszönjük, hogy megtiszteltél minket figyelmeddel és időt szántál e levél olvasására.

Várjuk jelentkezésed bármilyen témában elérhetőségünk valamelyikén!

Isten Áldása legyen Veletek!

Gyurácz Eszter és a Spirituális Központ Segítői Angyalai

Elérhetőségeink:

José Penteado Spirituális és Meditációs Központ

cím: XIV. kerület, Budapest, Thököly út 81. mfszt.1. kapucsengő: 4.
web: http://www.gyogyito-szeretet.hu/
telefon:+36 (30) 301 5540 Kristályágyra is ezen a számon lehet bejelentkezni.
e-mail: jpkozpont@gmail.com
facebook: José Penteado Spirituális és Meditációs Központ – Like-oljátok! 🙂

 

​Minden Kedves Angyalnak Hálásan Köszönjük az Alapítványunknak nyújtott Támogatását!

A célunk, hogy minél több embernek segíthessünk abban, hogy az általa kívánt célokat elérhesse az életében. Legyen ez az egészségével, a munkájával, a fejlődésével, a családi dolgaival vagy bármi egyébbel kapcsolatos. Arra törekszünk, hogy az útra lépés csak elhatározás és ne anyagi kérdés legyen.

Nevünk:                  CASA EUROPE Alapítvány

Bankszámlaszám:   OTP Bank 11714051-21391912

IBAN: HU88 1171 4051 2139 1912 0000 0000

 

Ha szeretnél leiratkozni a szeretet levélről, akkor kérjük, írd meg válasz üzeneteben erre az e-mail címre.

​–

José Penteado Spirituális és Meditációs Központ

cím: 1146 Budapest, Thököly út 81. mfszt. 1.

mobil: +(36-30) 301 5540

weboldal: http://www.gyogyito-szeretet.hu/

facebook: https://www.facebook.com/José-Penteado-Spirituális-és-Meditációs-Központ-278808555838447/

Casa Europe Alapítvány

OTP Bank NYrt. 11714051-21391912

IBAN: HU88 1171 4051 2139 1912 0000 0000