Szeretet levél

Címlap / Szeretet levél

2017/1

Kedves Szeretettel teli levél Olvasónk,

Nagyon örülünk, hogy a José Penteado Spirituális és Meditációs Központunk életének Te is része vagy. Reméljük, hogy ezen levelünk tartalma is segíteni fog téged abban, hogy hogyan találhatod meg a te szeretettel teli utadat.

A mai naptól fogva minden levél címzettjéért imádkozunk és sok szeretetet küldünk, hogy mindannyiunk élete még szebb és jobb lehessen.

 

  1. év az Újrakezdés, újjászületés, átalakulás, változások éve:

A tavalyi évben sok mindent sikerült lezárnunk és elengednünk, amire már nem volt szükségünk és picit gördülékenyebben járhattuk a gyógyulás és a tisztulásunk útját.

A korábbi években volt lehetőségünk tisztulni, gyógyulni és megoldani olyan életfeladatokat, amikre azért volt szükségünk, hogy a bennünk levő szeretetet, megbocsátást, együttérzést és boldogságot erősítsük.

Mint minden évben, most is várnak ránk újabb és újabb kihívások és lehetőségek a dolgaink pozitív irányú rendezésére.

Várnak új tanítások arra, hogy hogyan tudunk tovább haladni a szeretettel kirakott ösvényünkön és vár a személyes és kollektív fejlődésünk, amire mindannyiunknak szüksége van a Boldogabb, egészséges élet elérése felé.

 

Túl vagyunk az Irgalmasság rendkívüli szent évén. Az irgalmasság energiáját megélhettük és elengedhettünk mindent, ami eddig ezt megakadályozta illetve gátolta bennünk. Az együttérzést és a megbocsájtást élhettük meg nagyobb hangsúllyal és sok olyan tapasztaláson mentünk keresztül, ahol ezek az energiák hozták a megoldást az életünkben.

 

Így elengedhettünk sok olyan nehézséget, amik régóta nehezítették a mindennapjainkat. Eljött 2017-ben az idő arra, hogy a nehézségek helyére új dolgok lépjenek be és az eddigi nehézségek ne nehezítsék tovább az életünket, hanem egy új, jobb, szeretetben gazdag irányba tereljenek minket. Abba a számunkra legjobb irányba, ami megtalálásához szükségünk volt minden eddigi negatív megtapasztalására és ezek által kapott tanításokra.

 

Sokszor kerülhetünk konfliktusba környezetünkkel, családtagjainkkal, kollégáinkkal, vagy egy idegennel az utcán. Sokan a mostani feszült világban teret engednek magukban az agresszivitásnak és más negatív energiáknak. A harc az energiák és gondolatok szintjén is egyre jobban zajlik, nem csak szavakkal vagy a fizikai szinten. Ilyenkor kifejezetten fontos, hogy a szeretetteli kommunikációnkkal mutassunk példát azok számára, akik ezt még nem tudják alkalmazni az életükben. Legyünk képesek a békét és a szeretet minden körülmények között fenntartani magunkban és azt sugározni mások számára tetteinkben, szavainkban, gondolatainkban és energiáinkban.

De fontos az is, hogy azokra az üzenetekre, gondolatokra, mondatokra amik a szeretet jegyében jutnak el hozzánk, figyeljünk arra, hogy mit üzennek.

Ne csak azokat a szavakat halljuk meg, amiket mi akarunk hallani.

Lehet, hogy sokszor fájó az üzenet valódi küldetése, mert olyan pontunkra helyezi a hangsúlyt, amivel még dolgunk van, amiben még fejlődnünk kell, ami még nem tökéletes bennünk. Ilyenkor gondolkodjunk el ezeken, adjunk időt magunknak, hogy helyére kerülhessenek. Ha a felszínességen maradunk, akkor csak a felszínen változhatunk és csak ideig óráig tart a változás. De ha bátran a lelkünk mélyére nézünk, legyőzve félelmeinket, bármit is találjuk ott, akkor a lelkünk mélységeiből elengedhetjük azt a sok negtaív érzést, és ez elhozhatja számunkra a változás örömét, ami az egész lényünkre hatással lesz.

 

Nincs ellenség, nincs bűnös, csak eltévedt lélek, aki nem látja a tiszta utat a szeretethez. Legyél te ebben az évben is egy Csodálatos fénypont, ami utat jelez az eltévedt lelkeknek, hogy lássák merre van a szeretet útja.

Adjunk minél nagyobb teret magunkban a szeretetnek, hogy minél nagyobb mértékben tudjuk azt sugározni a környezetünk számára, amire nagy szükség van.

 

Következő levelünkben a kétségek és kételkedések 2017-es évi energiáiról olvashattok.