Mátrix Mix tanárok

Címlap / Mátrix Mix tanárok

 

1, Csonka Róbert

Hiszek magamban! Hiszek abban, hogy mindaz , amit megálmodtam, az meg tud valósulni ebben a világban, ahol most élünk. Hiszem, hogy egy kedves szó, egy mosoly, egy nem várt ajándék, szebbé teheti  mások napját!

2013-ban ismerkedtem meg a MÁTRIX MIX rendszer energetikájával és tisztító, gyógyító erejével.Fantasztikus volt éreznem jótékony segítő hatását a fizikai életemben.Lenyűgözött a szépsége és az egyszerűsége!

A mai napig nagyon nagy öröm számomra, hogy emberekkel foglalkozhatok, taníthatom Őketés hogy ezt a csodálatos, tiszta rendszert tovább adhatom mások számára.

Csodálatos megéléseim által, – melyeket magamon és Klienseimen is megtapasztaltam – eljutatott oda, hogy ezt a rendszert tanítva másoknak is átadhassam azt a tudást, amellyel ők is képesek lesznek magukon és másokon is segíteni, akár gyógyítani az életük  elakadásait és  lelki sérüléseit!

Számos alkalommal is tartottam kurzusokat, vidéken és Budapesten is egyaránt!  Rugalmasságomnak és pozitív hozzáállásomnak köszönhetően bárhol, bármikor, rövid határidővel leszervezhető tanfolyamokat is bevállalok, hogy népszerűsítsem a Mátrix Mix rendszerét, Isten  Áldásaival!

Hiszek a kitartásban, a meg nem szűnő optimizmusban, az életkedvben, abban, hogy bármi történjék is, mindig,minden helyzetből fel tudunk állni, lesöpörve a magunk mögött hagyott múlt fájdalmait!

Mobil: +3620 3454 777
Tanfolyamok helyszíne: Magyarország területén bárhol előzetese egyeztetés szerint

 

2, Farkas Péterné Ica

2011-től tanulok Eszternél.
Itt kaptam meg azt a támogatást, ami a spirituális utamon segít. Több sikerélményt, jobb egészséget és nagyobb lelki egyensúlyt értem el.

2014-ben lehetőséget kaptam, hogy tanítsam a Mátrix Mix-et.
Örömmel tölt el, ha megtaníthatom ezt a módszert másoknak is. Így többen tudnak megszabadulni a problémáiktól.

Szeretettel várom a tanulni vágyókat.

Mobil: +3620 451 5002
Tanfolyamok helyszíne: 1039 Budapest, Fodros u. 13.

 

 

3, Lajter Lászlóné Székely Andrea

Mobil: +36 30 7089381
Tanfolyamok helyszíne: Balmazújváros

 

 

 

4, Matók Andrea

Az élet egy tanulási folyamat. Önkutatás, önfejlesztés. Esély a változásra, mert hiszem, hogy minden kihívásban egy új lehetőség rejlik, minden vég helyet teremt egy új kezdetnek, és minden egyes konfliktusban ott az esély a nézőpontunk megváltoztatására.

Számomra a Mátrix Mix egy boldogabb, tudatosabb, egészségesebb életet hozott és hoz minden egyes nappal. Folyamatosan segíti a látószögöm kiszélesítését, a testem, a lelkem és a szellemem összhangját és ehhez egy építő, szeretetteljes környezet kialakítását. Egy nagyon összetett rendszer, ami mélyebbre képes nyúlni, mint az utam során megismert módszerek bármelyike.

A Meditációs Központban végzett munkám, az egyéni kezelések és a tanfolyamok során rengeteg emberrel, számos kihívással és megannyi történettel találkozok nap, mint nap, de saját egészségügyi kihívásaim és a képességeim fejlesztése érdekében én is régóta kerestem az utam. Ezekből a tapasztalatokból tudom, mekkora bizalom és felelősség, amikor valaki utat enged önmagához. Hálás vagyok minden ilyen alkalomért. Ugyanakkor ez egy kölcsönös folyamat, amiből én is legalább annyit kapok, mint a résztvevőim, klienseim.

Mindenki jelentkezését szeretettel várom a Mátrix Mix alap, haladó és ismétlő tanfolyamokra, aki úgy érzi, felém vezeti az útja. Nagy öröm számomra, hogy ezzel a módszerrel segíthetem a hozzám fordulókat abban, hogy a születésükkor vállaltak szerint szabadon és boldogan élhessék életüket a lehető legteljesebben. Nem kis feladat, de van rá egy egész életünk. 😉

Mobil: +3620 334 2111
Tanfolyamok helyszíne: Budapesten, a José Penteado Spirituális és Meditációs Központban vagy Magyarország területén bárhol előzetese egyeztetés szerint

 

5, Valóné Makó Andrea

A Mátrix Mix egy olyan nagyszerű technika melyet 2013-ban tanultam meg Gyuràcz Esztertől ès amelyet azóta minden àldott nap vègzek magamon ès màsokon egyarànt. Teljesen megvàltoztatta az èletemet: erőt , lendületet ès megújulàst hozott a mindennapokba.Sok sok nagyszerű tapasztalatom van a magam ès màsok èletènek pozitìv vàltozàsàt illetően . A tanìtvànyok többsège gyors spirituàlis fejlődèsről szàmolt be e technika kitartó gyakorlàsàt követően. Szìvből ajànlom  elsajàtìtàsàt mindenkinek aki gyümölcsözővè szeretnè tenni az èletèt.

Mobil: +3630 526 4501
Tanfolyamok helyszíne: