Mátrix Mix tanárok

Címlap / Mátrix Mix tanárok

1, Csonka Róbert

Hiszek magamban! Hiszek abban, hogy mindaz , amit megálmodtam, az meg tud valósulni ebben a világban, ahol most élünk. Hiszem, hogy egy kedves szó, egy mosoly, egy nem várt ajándék, szebbé teheti  mások napját!

2013-ban ismerkedtem meg a MÁTRIX MIX rendszer energetikájával és tisztító, gyógyító erejével.Fantasztikus volt éreznem jótékony segítő hatását a fizikai életemben.Lenyűgözött a szépsége és az egyszerűsége!

A mai napig nagyon nagy öröm számomra, hogy emberekkel foglalkozhatok, taníthatom Őketés hogy ezt a csodálatos, tiszta rendszert tovább adhatom mások számára.

Csodálatos megéléseim által, – melyeket magamon és Klienseimen is megtapasztaltam – eljutatott oda, hogy ezt a rendszert tanítva másoknak is átadhassam azt a tudást, amellyel ők is képesek lesznek magukon és másokon is segíteni, akár gyógyítani az életük  elakadásait és  lelki sérüléseit!

Számos alkalommal is tartottam kurzusokat, vidéken és B

udapesten is egyaránt!  Rugalmasságomnak és pozitív hozzáállásomnak köszönhetően bárhol, bármikor, rövid határidővel leszervezhető tanfolyamokat is bevállalok, hogy népszerűsítsem a Mátrix Mix rendszerét, Isten  Áldásaival!

Hiszek a kitartásban, a meg nem szűnő optimizmusban, az életkedvben, abban, hogy bármi történjék is, mindig,minden helyzetből fel tudunk állni, lesöpörve a magunk mögött hagyott múlt fájdalmait!

Mobil: +3620 3454 777
Tanfolyamok helyszíne: Magyarország területén bárhol előzetese egyeztetés szerint

 

2, Farkas Péterné Ica

2011-től tanulok Eszternél.
Itt kaptam meg azt a támogatást, ami a spirituális utamon segít. Több sikerélményt, jobb egés

zséget és nagyobb lelki egyensúlyt értem el.

2014-ben lehetőséget kaptam, hogy tanítsam a Mátrix Mix-et.
Örömmel tölt el, ha megtaníthatom ezt a módszert másoknak is. Így többen tudnak megszabadulni a problémáiktól.

Szeretettel várom a tanulni vágyókat.

Mobil: +3620 451 5002
Tanfolyamok helyszíne: 1039 Budapest, Fodros u. 13.

 

 

3, Lajter Lászlóné Székely Andrea

Gyermekkoromtól fogva az embereken való segítés, gyógyítás, tanítás vezérelt.

Gyurácz Eszterrel 2013-ban találkoztam először, akitől azóta is folyamatosan tanulok. A Mátrix Mix-szel is ebben az évben ismerkedtem meg, amit egyre több és több kliensen alkalmazhatok Isten Áldásával! Egészségesebb, boldogabb, pozitívabb a kezelt emberek élete; HITÜK IDŐRŐL IDŐRE ERŐSÖDIK!

2016 óta Kristályágy terápiával is segíthetem a hozzám forduló embertársaimat.

Tiszta szívvel ajánlom megtanulásra mindenkinek ezt a könnyen elsajátítható csodás rendszert, a Mátrix Mixet!

Szeretettel várlak 🙂 !

Mobil: +36 30 7089381
Tanfolyamok helyszíne: Balmazújváros

 

4, Valóné Makó Andrea

A Mátrix Mix egy olyan nagyszerű technika melyet 2013-ban tanultam meg Gyuràcz Esztertől ès amelyet azóta minden àldott nap vègzek magamon ès màsokon egyarànt. Teljesen megvàltoztatta az èletemet: erőt , lendületet ès megújulàst hozott a mindennapokba.Sok sok nagyszerű tapasztalatom van a magam ès màsok èletènek pozitìv vàltozàsàt illetően . A tanìtvànyok többsège gyors spirituàlis fejlődèsről szàmolt be e technika kitartó gyakorlàsàt követően. Szìvből ajànlom  elsajàtìtàsàt mindenkinek aki gyümölcsözővè szeretnè tenni az èletèt.

Mobil: +3630 526 4501
Tanfolyamok helyszíne: Debrecen, Hortobágy