Mátrix Mix saját tanfolyam

Címlap / Mátrix Mix saját tanfolyam

1. Mátrix Mix bemutatása

Több mint 11 éve vagyok a Spirituális úton – sok választásom nem volt – összeestem 2003.-ban – és ekkor aktiválták bennem azokat a Képességeket, amiért itt lehetek a Földön és segíthetek Isten Által azokon az Embereken, akik hozzám fordulnak segítségért. Mindenki más miatt keres fel, legyen az Betegség, Kapcsolati probléma, Bőség – Munka lehetőség , Gyermek Áldás és még sorolhatnám. 2004-2011.-ig Egy számomra nagyon elfogadható és Csodákkal teli rendszert használtam, tanítottam is – SVT – t, Spirituális Válasz Terápia. De mindig azt éreztem, hogy ebből a rendszerből Valami hiányzik: Az Érzelmeket nem tisztítja ki és nem oldja fel, nem alakítja át pozitívvá, csak a hozzákapcsolódó blokkokat lehetett vele feloldani. Sokat gondolkodtam azon, hogy szükség volna egy sokkal egyszerűbben kezelhető, könnyen megtanulható , és alkalmazható rendszerre, egy olyan PLUSZT adó rendszerre, ami az érzelmekben is képes segíteni. Hiszen a MI világunkban elsődlegesen mindig mindent érzelmi alapon érzékelünk és csak utána Tudati síkon. Richard Bartlet Mátrix -a és a 2 pontos Hullám energetikai tisztító tanfolyam adta azt az ötletet, hogy kellene írni egy olyan rendszert, amiben mindent meg lehet találni és ki lehet tisztítani és azonnal elindul a pozitív Élet az életünk minden egyes életterületén. Egy nevezetes februári napon, amikor elmélkedtem az Új Megalkotásán – Jézushoz szóltam segítségért, aki eljött hozzám és mondott pár hasznos információt. Ekkor elkezdtem összerakni a Mátrix Mix-et, az Ő segítségével és hasznos tanácsaival. Így született meg 2013. áprilisában a Mátrix Mix alap tanfolyami anyag, majd később a Haladó tanfolyam teljes anyaga. Így elmondható, hogy elkészült a Teljes Mátrix Mix.

Ez a rendszer: egy teljesen összetett, Tisztító, Érzelmi átalakító és Gyógyító rendszer lett. Főleg a Lélek által letöltött negatív dolgokat és negatív érzelmeket segít átalakítani pozitív energiává. Minden olyan érzelmet negatív megtapasztalásokat és érzelmi sérüléseket is segít kitisztítani és helyretenni, átalakítani a Mátrix Mix, amivel évek óta küzdünk, harcolunk, amik ott vannak a mindennapjainkban és nagyon mélyen őrizzük őket a szívünkben a sejtjeinkben és semerre sem képes elmozdulni.

A tanfolyamnak 3 lépcső foka van:

1. Alap tanfolyam:

Itt megkapod Jézus által azt a Beavató Gyógyító Energiát, amivel magabiztosan leszel képes használni ezt a technikát, félelmek és kételkedések nélkül. Itt megtanulod az alap technikai részt, és különböző formátumait. Ami a lényeg: Nem kell kívülről megtanulnod semmit, hanem csak olvasnod kell abban a sorrendben, ahogy meg van írva és az alapján elvégezni, mind magadon, mind pedig másokon az energia hullámok segítségével azt a tisztító, átalakító feladatokat, ami ebben a részben benne foglaltatik.
Kapsz Merkaba Beavatást. Megtanítjuk Neked a Merkaba helyes használatát, amivel minden helyet képes vagy letisztítani és sokkal tisztább energetikában lehetsz minden Áldott nap. (otthon, munkahely, vagy bárhol ahova elutazol)
Megtanítjuk, hogyan tudsz 100%-os Tiszta csatornában és energiában munkálkodni és elvégezni a Tisztító és Gyógyító feladatokat.

2. Haladó tanfolyam:

Itt megtanulod, a Gyógyítás másik felét használni. Újabb Beavatást kapsz, hogy magasabb szintű Gyógyító Energiákat legyél képes TISZTÁN, ÖNZETLENÜL, TISZTA SZÁNDÉKKAL ÉS SZERETETTEL HASZNÁLNI.
Ezen a tanfolyamon megtanulod, hogyan kell kitisztítani a Bennünk levő Archetipus mintákat – amik néha negatívan lettek beprogramozva – , az Ősmintákat, amit a Lélek hozott magával. A sérült mintákat, amiket átvettünk a szülőktől, nevelőktől, tanároktól stb… és az …Előző Életek kitisztítása. Megbocsátással kapcsolatos több oldalas téma átalakítása és sikeres Megbocsátása mind magunknak és mások számára is, beleértve a Családunk tagjait is. Különféle pozitív dolgoknak a betöltése, amikre szükségünk van. Belső Gyermek kitisztítása. Különféle negatív dolgoknak az érzelmi, mentális, spirituális majd fizikai szintű átalakítása pozitívvá. Az Aurában, Csakrákban levő olyan szimbólumok kitisztítása és eltávolítása, amiket nem használunk és blokkolhatják az életünket, de mi nem is tudunk róla, hogy ez okozhatja a gondot a fizikai életünkben. Átkok – rontások – szerelmi kötések eltávolítása, pozitív energiával.
A kitűzött pozitív céllal kapcsolatban levő jelen életbeli blokkok kitisztítása és átalakítása pozitívvá. Fogadalmak, be nem tartott ígéretek, amiket szintén blokkolhatják a jelen életünket. Karmák és téveszmék kitisztítása átalakítása pozitívvá. pl: Édesapával való karma, Édesanyával , Testvérrel, Bőség áldással , párkapcsolati karma, Gyermek áldással való karma tisztítása és átalakítása, hogy Jöhessen a pici a Családba, és még számos más lehetőségre is alkalmazható ez a rendszer.…
Istennel kapcsolatos témák kitisztítása. Egészség és gyógyítási rész.

Mi a lényege ennek a Rendszernek?

Az embereknek a nagy része, általában a negatív dolgokra összpontosít és a negatívat hamarabb észreveszik, mint a pozitív dolgokat az életükben.
Egy adott témával kapcsolatban, a Kliensnek a negatív kellemetlen élményekre , érzésekre, a benne levő emberekre és élet szituációkra kell gondolnia és ez a rendszer pontosan ezt alakítja át pozitív állapotra, ami nagyon hamar pozitív változást hoz el az életében.(pl: új állás, gyógyulás stb..)
Tehát, a Kliensnek az Érzelmi szintjét alakítja át elsődlegesen pozitívvá , majd a mentális szinteken tisztít és gyógyít, tisztítja a spirituális testet és szinteket is – mivel a Lélek néha kóborol más Univerzumokban, más Dimenziókban – és egyben Tisztítja és gyógyítja a Fizikai testet és szintet is.
Mivel az életünknek a nagy részét érzelmi alapokon éljük meg, így átalakíthatjuk azt a téves mintát, amit a Szüleink által “Örököltünk”, és amit élet utunk alatt felvett téves Hiedelem és Hitrendszerünkben mélyen elültettünk magunkban, sejtjeinkben, DNS-einkben, Kromoszómáinkban.
Fájdalmak, szenvedések, azonnali átalakítása és megszűntetése.
Megtanuljuk, hogyan kell Önmagadat 15 perc alatt megtisztítani. Másokon hogyan kell használni ezt a technikát, és ha valaki nem tud eljönni hozzád, Őt hogyan tudod távolságban megkezelni.

Jelenleg a Mátrix Mix-et angolul, németül és 2015-ben szlovák nyelven is tanítják már Európában.