Energetikai Masszázs

Címlap / Energetikai Masszázs

Arcmasszázs

 

Egészségügyi-, energetikai masszázs:
Speciálisan újra stimuláljuk azokat az izmokat a gerinc-, csontok-, ízületek mentén, amelyek már nem megfelelően működnek. Azáltal, hogy újra aktiváljuk őket, képesek a helyes tartást, az erőt képviselni újra a fizikai testben. Az izmok szépen lassan, a sérült területet a helyére húzzák. A Feldenkrais módszert alkalmazva a nem éppen mozgásra képes izomsejteket kitisztítjuk, és olyan tisztító-gyógyító energetikai masszázst alkalmazunk, amely csökkenti a fizikai fájdalmat, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, energikussá tesz, elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatásait.

 

Lágy csontkovácsolás:
Számtalan betegség és kellemetlen fizikai tünet, (mint pl. az idegbecsípődés, lumbágó, isiász, porckorong sérv, nyak, gerinc, derék, váll fájdalmak és fáradékonyság, ingerlékenység, látási és koncentrációs zavar, migrénes-görcsös fejfájás, gerincferdülés, sántítás, nőgyógyászati, urológiai, egyéb gyulladások, betegségek, stb.) eredete lehet az ízületek és izmok megkeményedése, összecsomósodása, amelyek képesek a gerinc csigolyákat egymástól eltolni, vagy összecsúsztatni, továbbá a gerinc oszlop mellett húzódó idegszálakat feszíteni, nyomni, megsérteni. A több tízezer éves ősi gyógymód segítségével, az atlantiszi lágy csontkovácsolás módszereivel nem a csontokra, hanem az izomzatra és az ízületekre hatunk. Segítségével néhány perc alatt fájdalommentesen megszüntethetőek azon tünetek, amelyek a fenti rendellenességeket kiváltják.

 

Nyirokmasszázs:
Nyirokmasszázs első sorban tisztítja, és újra aktiválja a helyes nyirok- és véráramlást a fizikai testben. Javítja a nyirokrendszer ellenálló képességét, megszünteti az anyagcserezavarokat, kiüríti a szöveti ödémákat – csökkentve ezáltal az érintett szervek fájdalmát –, valamint indirekt módon javítja a vérkeringést, sőt, a sejtek táplálék- és oxigénellátását is.

 

Relaxáló-nyugtató masszázs

 

Tape ragasztás:
A több mint 20 éve eredményesen alkalmazott eszközzel csökkenthető a fájdalom, de emellett a mozgáskorlátozottság is kezelhető vele. Egyaránt használják sportsérülések, gerincferdülés, ízületi problémák, valamint ficamok és húzódások esetén.

Enyhíti a fájdalmat: A tapasz fájdalomcsökkentő hatású általános sérüléseknél, akárcsak Achilles-ín gyulladás, talpi izomkötegek gyulladása, futók térdsérülése, sípcsont sínbe tétele, térdín húzódások, gyulladt vádli, nyak és vállfájdalmak esetén.

Stabilizál: Biztosítja, megtámasztja a gyulladt vagy sérült izmokat, ízületeket, inakat a mozgás akadályozása nélkül, és lehet vele sportolni, mert védelmet nyújt a sérült izomrészekre.

Regenerál: A tapasz elősegíti a gyorsabb gyógyulást, gyógyszer nélkül. Véraláfutás és ödéma esetén is ajánlják, mivel természetes módon járul hozzá ezek megszüntetéséhez.

 

 

Bejelentkezés és bővebb információ:

Kiss Dóri
mobil: +36-20-283-8848
cím: 1146 Budapest, Thököly út 81. mfszt. 1. kapucsengő: 4