Energetikai Masszázs

Címlap / Energetikai Masszázs

Arcmasszázs
Az arcmasszázs csodálatos kikapcsolódás, egyszerre pihentető és frissítő. Az arc bőre hidratáltabb lesz, fokozódik a hámképzés, javul a bőr ellenálló képessége, nő az izmok tápanyag-és oxigénellátása. Az arcmasszázs során az arc idegeire gyakorolt nyomás csökkenti az idegrendszer feszültségét, ezért nyugtató hatású. Rendszeres arcmasszázzsal késleltethetőek a bőr öregedési folyamatai.

 

Egészségügyi-, energetikai masszázs:
Speciálisan újrastimuláljuk azokat az izmokat, a gerinc-, csontok-, ízületek mentén, amelyek már nem megfelelően működnek. A nem éppen mozgásra képes izomsejteket kitisztítjuk, és olyan tisztító-gyógyító energetikai masszázst alkalmazunk, amely csökkenti a fizikai fájdalmat, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, energikussá tesz, elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatásait.

 

Lágy csontkovácsolás:
Számtalan betegség és kellemetlen fizikai tünet, (mint pl: az idegbecsípődés, lumbágó, isiász, porckorong sérv, nyak, gerinc, derék, vállfájdalmak, és fáradékonyság, ingerlékenység, látás és koncentrációs zavar, migrénes-görcsös fejfájás, gerincferdülés, sántítás, nőgyógyászati, urológiai, egyéb gyulladások, betegségek, stb. ) eredete lehet az izületek és izmok megkeményedése, összecsomósodása, amelyek képesek a csigolyákat egymástól eltolni, vagy összecsúsztatni, továbbá a gerincoszlop mellett húzódó idegszálakat feszíteni, nyomni, megsérteni. Ezzel a módszerrel nem a csontokra, hanem az izomzatra és az ízületekre hatunk. Segítségével néhány perc alatt fájdalommentesen megszüntethetőek azon tünetek, amelyek a fenti rendellenességeket kiváltják.

 

Nyirokmasszázs:
Nyirokmasszázs első sorban tisztítja, és újraaktiválja a helyes nyirok- és véráramlást a fizikai testben. Javítja a nyirokrendszer ellenálló képességét, megszünteti az anyagcserezavarokat, kiüríti a szöveti ödémákat – csökkentve ezáltal az érintett szervek fájdalmát-, valamint indirekt módon javítja a vérkeringést, sőt, a sejtek táplálék- és oxigénellátását is.
Minimum 6-12 alkalom szükséges ahhoz, hogy eredményes legyen a masszázsterápia.

 

Relaxáló-nyugtató masszázs
Relaxál a test, pihen a lélek. Ez a masszázs oldja a stresszt, nyugtatja az idegrendszert, elősegíti a jó közérzet kialakulását, a nyugodt alvást. Hatására csökken a vérnyomás, javul a vér- és nyirokkeringés, lassul a pulzus és mélyül a légzés.

 

 

 

Bejelentkezés és bővebb információ:


Kiss Dóri
mobil: +36-20-283-8848
cím: 1146 Budapest, Thököly út 81. mfszt. 1. kapucsengő: 4
facebook: https://www.facebook.com/Aldottmasszazs