Casa-ban: a Vízesés használata és szabályai

Címlap / Casa-ban: a Vízesés használata és szabályai

Ha Szerdán kaptál Spirituális beavatkozást Brazíliában az Entitásoktól, akkor leghamarabb csak Vasárnap délután mehetsz le a Vízeséshez. 3 napot kell várni a Beavatkozás után.

Ha Csütörtökön kaptál Spirituális beavatkozást az Entitásoktól, akkor leghamarabb csak Hétfőn délután mehetsz le a Vízeséshez. 3 napot kell várni a Beavatkozás után.

Ha Pénteken kaptál Spirituális beavatkozást az Entitásoktól, akkor leghamarabb csak Kedden délután mehetsz le a Vízeséshez. 3 napot kell várni a Beavatkozás után.

 

 1. Ha spirituális beavatkozáson estél át, akkor csak Taxival mehetsz le a Vízeséshez és vissza is.
 2. Amikor leértetek a Vízesés fenti részéhez, ameddig a taxi levisz, akkor álljatok körbe fogjátok meg egymás kezét és mondjatok el közösen egy Imát, amivel megnyitjátok a Szíveteket a Gyógyításra és a  megtisztulásra.
 3. Az ima után induljatok lefelé az úton, csendben, és üljetek le a padokra, és várjátok ki amíg sorra kerültök, hogy lemehessetek a Vízeséshez.

A Vízesésnél levő szabályok betartása:

 1. Reggel 07:00 órától este 18:00 óráig szabad csak lemenni a Vízeséshez Guide-val vagy Group Leader-rel.

Kivéve, ha Te személyesen engedélyt kértél Joaotól –a benne levő  Entitástól – hogy szeretnél egyedül is lemenni a Vízeséshez.

Ha korán sötétedik, akkor legkésőbb 16:00 órakor tudsz lemenni a Vízeséshez, hogy sötétedés előtt még visszaérj. Fontos az állatvilág miatt.

 1. Tilos fotózni és videó filmet készíteni a Vízesésnél és az előtte levő úton is.

Tilos bármit elhozni, pl: követ, kavicsot, falevelet, Forrásvizet.

Tilos bármilyen kristályt is odavinni és letenni.

 1. Fürdőruha, bikini, fürdőnadrág kötelező, csak ebben állhatsz  a Vízesés alá. Törölközőt érdemes vinni, váltó ruhát is.
 2. A Nők és a Férfiak csak  külön mehetnek le a Vízeséshez.

Házaspárok csak az Entitás engedélyével mehetnek le együtt.

 1. Gyerekek csak szülői felügyelettel mehetnek le és állhatnak a Vízesés alá.
 2. Egy személy maximum egy percig állhat a Vízesés alatt, mert sok ember szeretne itt tovább gyógyulni és tisztulni.
 3. Amikor leérsz, ülj le a kőpadra, csukd be a szemed és meditálj. Kérd meg az Entitásokat, hogy miben kérsz segítséget Tőlük.

Lazulj el és add át magad a hely Szellemének és csak magaddal foglalkozz.

 1. A kiskapun átmentek, maradj végig csendben és koncentrálj önmagadra. Odaérsz a padhoz, vedd le a ruhádat és fürdőruhában menj le a Vízeséshez és fürödj meg alatta.

Ez alatt az idő alatt, érdemes imádkozni a Jó Istenhez segítségért.

 1. A Vízesés után lassan sétálj fel ahol a taxi vár. Fordulj a Vízesés felé és mondj egy Hála Imát az Entitásoknak és a Jó Istennek minden segítségért, amit megkaphattál.