A Loyolai Szent Ignác Ház szabályai az odalátogatók számára

Címlap / A Loyolai Szent Ignác Ház szabályai az odalátogatók számára

Megérkezés Abadiániába:  A Ház meglátogatása

Belépés a Ház területére.

Kérlek tartsd észben, hogy egy szent helyre lépsz be és légy tisztelettel a hely iránt, önmagad és a többiek iránt is. Ez nagyban felerősíti mindenki tapasztalatát, beleértve a sajátodat is. Egyébiránt szabadon barangolhatsz a kertekben, kiülhetsz a teraszra és élvezheted a kilátást.

A csend maga az ima.

Vannak jelzések a Ház területén, ahol kérjük, hogy maradj csendben és jelezzük, hogy a csend maga az ima. Vannak a csendnek gyakorlati összetevői is, amely lehetővé teszi másoknak, hogy meghallják, hogy mi folyik körülöttük. De van egy mélyebb és fontosabb szempontja is annak, hogy csendben maradj. Minél többet vagyunk csendben, annál könnyebb összehangolódni a saját folyamatoddal és azzal, ami a belső világodban történik. A csend túlmutat azon, hogy nem beszélsz és lehet a létezés állapota.

Sok csodálatos tapasztalatban lehet részünk, de lemaradhatunk róluk, ha nem gyakoroljuk a csendben maradást. Sok zavaró tényező van itt, a legtöbbjük olyan ártatlan, mint egy barát, aki meg akarja osztani az élményeit. Annak ellenére, hogy a meditáció szobái azok a helyek, ahonnan sok tapasztalat ered, sokszor a valódi jelentőségteljes dolgok akkor történnek, amikor magunkon kívül vagyunk nézzük a kilátást vagy a kertben pihenünk.

Ezen pillanatok közül néhány csak neked szól, és néha jönnek és mennek egy szempillantás alatt. Senki nem tudja megmondani hogyan, vagy segíteni megragadni ezeket az aranyrögöket. Tehát arra ösztönzünk, hogy gyakorold a csendben létezést, amíg Abadiániában vagy.

 Spiritizmus: A legalapvetőbb ötletek

Ez egy részletes magyarázat a spiritizmusról, a médiumitásról, és arról a kapcsolatról, amely a Médium és a Ház entitásai között van, de ez túlmutat ezen útmutató hatáskörén.

A spiritizmus fő tanítása/elve, hogy a Szellem már létezett azelőtt és azután is létezni fog, mintha lenne inkarnációs létük olyan, mint annak az egynek, amelyet mi most megtapasztalunk. A spiritizmus tanításai azt is állítják, hogy képesek vagyunk kommunikálni ezekkel a szellemekkel.

Azokat az embereket, akik kifejlesztették a szellemekkel való kommunikáció készségét médiumoknak nevezzük. Sokféle különböző kommunikációs forma létezik és sokféle médium is. Továbbá, a médiumok is különböző fejlettségi szinteken állnak a képességeik kihasználásában.

Brazíliában, a spiritizmust nagy fegyelemmel és odaadással gyakorolják sok Házban vagy Spirituális Központban. Szent Ignác Háza egyedi a méretét, működését és hírnevét tekintve. Tehát készülj fel arra, hogy egy különleges egyedi lehetőséghez érkezel. Reméljük, hogy a legtöbbet hozod ki belőle.

Az Entitások és Joao  Médium

A célunk, hogy csak néhány különbséget tegyünk. Először, az entitás szó sok jóakaratú és fejlett lelkek egyikére utal, aki a Házban dolgozik. Habár mindannyian médiumok vagyunk vagy így vagy úgy, mi Joao de Deus-ra utalunk úgy, mint „médium”. Ez ellentétes az „entitással”, ahogy mi arra a lélekre utalunk, akivel egyé válik a testében a Ház ülései alatt. Joao de Deus a legerősebb teljes transzban lévő élő médium Brazíliában és valószínű, hogy a világon is. Képes egybe olvadni sok különböző lélekkel beleértve Loyolai Szent Ignácot, Salamon királyt, Francisco Xaviert és Dr. Augusto de Almeidát, Jozé Valdivinot és Oswaldo Cruzt, Jozé Pentiado. Ez az egyedülálló képesség nyújtja számunkra azt a ritka lehetőséget, hogy kapcsolatba lépjünk szavakkal is ezekkel az entitásokkal és tanácsot kérjünk tőlük és segítsenek az egészség és az élet dolgaiban. Ez egy ritka lehetőség és úgy is kell bánnunk vele.

 Más médiumok

Sok egyéb médium is dolgozik a Házban.

Néhányan jobban kifejlesztették a képességeiket, mint mások, de mindenki ugyanazzal az istenadta/veleszületett ösztönös médiumi képességekkel bír. A legtöbb ilyen médium a meditációs szobában ül, ahol a munka folyik. Néhányukat megbíznak különböző feladatokkal különböző szobákban, hogy segítsenek a gyógyulási folyamatban mindenkinek, aki itt segítségre vár.

 A Ház elrendezése: Az összes szobára vonatkozó általános szabályok

Ha bármelyik szobában vagy kérlek maradj csendben, ne kulcsod össze a kezeidet vagy a lábaidat és csukd be a szemed, miközben ülsz. Ne állj fel vagy nyisd ki a szemed az ülés közepén, hacsak nem szólítanak fel külön erre, a szoba felügyelői. Alkalmanként az entitás fel fog szólítani embereket, hogy nyissák ki a szemüket és tanúi legyenek egy műtétnek. Ha ez az eset áll fent, akkor ezt a szobában lévő felügyelők el fogják mondani portugálul és angolul is.

Ha a sorban sétálsz, akkor figyelj oda másokra és ne lökj fel senkit, különösen az ülő médiumokat ne, akik a meditációban koncentrálnak. Soha nem tudhatod, hogy az entitások annak a médiumnak az energiáját használják-e egy másik ember megsegítésére; és azzal, hogy meglököd lehet, hogy megzavartad valakinek a gyógyulását/gyógyítását. Kérlek emlékezz arra, hogy a társadalmi protokoll néha összeütközhet a spirituális folyamatokkal.

Amíg talán ösztönös lehet számodra, hogy meg akarod ölelni a síró barátodat, vagy lelkesen megveregetni a hátát egy öreg cimborádnak, megzavarhatod a folyamatukat, mert lehetséges, hogy alig vannak a tudatuknál. Ha meg akarsz érinteni valakit, bölcs dolog legalább megbizonyosodni arról, hogy a személy, akit meg akarsz érinteni az várja és szívesen fogadja az érintésedet.

A fő csarnok

A fő csarnok az, ahol mindenki összegyűlik minden szerdán, csütörtökön és pénteken reggel 8-kor és délután 2-kor, hogy elkezdjék az ülést. Néhányan a színpadon irányítani fogják a nyitó imát és tájékoztatni fogják az újonnan érkezőket és bejelentenek minden új dolgot, amelyet a Ház el szeretne mondani. Általában a Ház néhány régi barátját is felszólítják, hogy mondjanak pár szót a tapasztalataikról vagy inspirálják a többieket a beszédükkel. Időnként a médium néhány embert ki fog vinni és nyilvánosan egyesül az entitással. Az egyesülés után az entitás talán végrehajt néhány áldást közvetlen beszédével vagy néhány embernek energiát ad. Lehetsz annyira kiváltságos helyzetben, hogy tanúja legyél ennek, kérlek emlékezz arra, hogy ne tedd keresztbe a kezedet és a lábadat. Egy bizonyos pontnál szólítani fogják a sort, a beavatkozásra várók sorával kezdődően és azt követik a többi sorok, ahogy az entitások szólítják őket.

Meditációs első szoba:

Ez az első szoba, ahova belépünk a fő csarnokból. A médiumok ebben a szobában ülnek, és az a feladatuk, hogy megtisztítsák az energiáját azoknak, akik átmennek rajta, amikor az entitások hívják a sorokat. Ez egy nagyon fontos feladat, mivel a tisztítással előkészítik a résztvevőket az entitással való találkozásukra. Szívesen látunk az itt ülők között, ha az entitások elküldenek oda vagy csak miután elhaladtál az entitás mellett legalább egyszer és teljesítetted a kérésüket, bármilyen utasítást is adtak számodra. (pl. beavatkozás és pihenés)

Ha ebben a szobában ülsz, találj egy kényelmes pozíciót, ne keresztezd a karjaidat és a lábaidat, csukd be a szemed és koncentrálj. Ha képes vagy, akkor kövesd a szoba vezető embereinek az utasításait és ők el fogják vezetni a figyelmedet az imákon és a vizualizációkon keresztül, hogy befolyásold a csoport energiáját és betöltsd a tisztítási feladatot. Ha úgy véled, hogy a tudatosságod nagyon messze van ahhoz, hogy kövesd a szóbeli utasításokat, bízz a felsőbb lényedben, hogy hallja a mélyebb utasításokat, amelyeket adtak és engedd, hogy kibontakozzon a folyamatod. Az entitások jelen vannak abban a szobában mindig és segítenek, ha szükség van rá. Emlékezz, hogy kérj segítséget belül, ha szükséged van rá.

Ha segítségre van szükséged testet érintő dolgokban, mint pl. víz, vagy wc-re kell menned, csak emeld fel a kezed és a szobában lévő felügyelők egyike segíteni fog.

 

Entitások szobája

Ez az a szoba, ahol az egybeolvadt entitások várják az embereket és tevékenységek sorát javasolják. Ez a szoba L alakú és a két része egy picit különböző logisztikai feladattal bír, de mindkét része az entitások meditációs szobája. Két módja van annak, hogy ebben a meditációs szobában ülhess.

Egyik az, ha az entitás azt mondja, hogy ülj oda, amikor a sorban állsz. Hacsak másképp nem határozzák meg az entitások, azt az utasítást kapod, hogy egy napig ülj ott; ez az emlékeztető az ülésről, ahol azt mondták és az azt követő azonnali ülésről. Például, ha láttál egy entitást csütörtök délután és azt mondták, hogy ülj a meditációs szobában, akkor az ülés végéig abban a szobában ülsz és aztán péntek reggel is a meditációs szobában ülsz. Pénteken délután vagy újra beállsz a sorba vagy a médium szobájában ülsz.

A másik módja, hogy az entitások meditációs szobájában ülhess az az, ha az entitás megtesz „Filho(a) da Casa” a Ház fiának vagy lányának. Ebben az esetben kérlek olvasd el a Ház fiainak vagy lányainak szóló részt.

Egy fontos megkülönböztetés, légy tudatában annak, hogy a szoba kisebb részét csak arra használják, hogy elszállásolják az embereket, akik elhaladtak az entitások előtt. Tehát ha azt mondták, hogy ülj oda reggel, a délutáni üléskor a szoba hosszabb részében kell helyet foglalnod. Ily módon a médiumok összpontosítanak, arra hogy ne kelljen minden alkalommal elmozdítani egy új embert a sorból, akinek azt mondták, hogy a meditációs szobában kell ülnie.

Beavatkozás szobája

Az entitások szobájának a végén lévő ajtón keresztül jutsz el ebbe a szobába. Ez az a szoba, ahol az entitások elvégzik a beavatkozásokat, de ezt használják még a spirituális beavatásokhoz/töltődésekhez/ felemeléshez. (A spirituális beavatások leírásához kérlek olvasd el Alan Kardec „A Médiumok könyve” című művét.) Ha ott ülsz, amikor beütemezték számodra a beavatkozást és bementél a beavatkozás sorában, akkor megkaptad a beavatkozást. Ha az első vagy második időpont sorában álltál és az entitás azt mondta, hogy ülj oda, amikor kifelé mentél, akkor NEM RÉSZESÜLTÉL beavatkozásban és nem szükséges követned a speciális szabályokat. Néhány médiumnak megengedik, hogy dolgozzanak a beavatkozási szobában. Ez csak akkor lehetséges, ha az entitás kifejezetten szóban utasít erre. Ha nem vagy biztos abban, hogy ott szabad-e lenned, akkor nem szabad.

 Gyengélkedő vagy gyógyulási szoba

Ez a szoba a fő csarnoktól jobbra esik, ha a színpad felé fordulsz. Az emberek, akik látták a beavatkozást, vagy elnyomta őket az energia, amellyel dolgoznak, azokat ide hozzák, hogy felépüljenek. Kérlek, ne lépj be ebbe a szobába, vagy ne kopogj az ajtón. Ha ott kellene lenned, valószínű, hogy ott találod magad, felébredsz ismeretlenek között. Ha egy barátodat vagy családtagodat operálták látható beavatkozással, ez az a hely, ahol megtalálod őket.

Megérkeztél, ott állsz az Entitás előtt:

Ez nem arról szól, hogy az entitás megoldja a dolgaid tisztítandó listáját, amelyeket meg akarsz változtatni az életedben. Ez arról szól, hogy segítséget kérsz nagyon fontos, néha életet fenyegető dolgokban, amelyek nagyobbak, mint amit el tudsz viselni. Kérlek emlékezz arra, hogy mindig el kell végezned a munka rád eső részét. Légy tömör és azt kérd, ami fontos.

 

Ha az Entitás azt mondta Meditációra van szükséged, ilyenkor mi a teendőd:

Az ajtókat pontosan reggel 7:20-kor és délután 13:20-kor nyitják ki a megfelelő ülésre. Nem engedik meg, hogy a meditációs szobába beülj, ha késel, tehát tervezd úgy, hogy időben odaérj.

A beavatkozás sora: Operációs sor: Spirituális operációs sor:

Ezt a sort a színpadtól fogják szólítani, és csak azoknak szól, akiket az Entitások kifejezetten beosztottak egy bizonyos időre egy beavatkozásra. (Ha a beavatkozásod időpontja pénteken reggel 8 óra, és ma péntek van és ez a reggeli ülés, akkor fogsz bemenni, amikor hívják a beavatkozás sorát). Kérlek, tartsd észben, hogy a 8 órás sor és a 8 órás beavatkozás sora két különböző sor.

Az első alkalom sora: 1-es jegy sora:

Ha ez az első alkalmad a Szent Ignác Házában és soha nem küldted el a fotódat vagy kaptál gyógynövényeket a Háztól, ez az a sor, ahol lenni akarsz. Kérlek, hogy a könyvesboltból szerezz be egy ingyenes első alkalomra szóló jegyet és várj, amíg szólítják az első alkalom sorát. Amikor beérsz az entitás elé, vagy beosztanak egy beavatkozásra, vagy gyógynövényi kiegészítőket javasolnak, vagy azt mondják, hogy ülj le a meditációs szobába vagy a fenti javaslatok kombinációját kapod. Fordíts különös figyelmet arra, amit mondanak neked ekkor, mivel ez fogja megalapozni a hátralévő spirituális utazásodat a Házba. Emlékezz arra, hogy a tolmácsod nem fog emlékezni, hogy mit mondtak minden embernek, tehát ez rajtad áll, hogy megjegyezd, amit mondtak neked, még ha nem is érted azt teljesen.

A második alkalom sora: 2-es jegy sora:

Ha már voltál az entitás előtt legalább egyszer már ezelőtt az életedben (személyesen vagy fényképen) és újra kérdezni akarsz, ez az a sor, ahol lenni akarsz. Kérlek szerezz egy második alkalomra szóló jegyet a könyvesboltból és várj a fő csarnokban, hogy szólítsák a sort. Amikor az entitás előtt állsz, kérlek bizonyosodj meg arról, hogy megértetted azt, amit mondtak mielőtt elmész, mivel a tolmács valószínűleg nem emlékszik majd, hogy mit mondtak minden embernek.

A 8 órai sor és a 2 órai sor: nincs jegy hozzá, csak szólítanak:

Néha az entitás azt fogja kérni tőled, hogy „gyere vissza ezen a délután” vagy „gyere vissza kettőkre” vagy „gyere vissza holnap reggel”; ez nem jelent beavatkozást. Ez csak azt jelenti, hogy az entitás, aki jelenleg a médium testében van az nem az, aki foglalkozni fog a te eseteddel és azt kérik tőled, hogy gyere vissza, mikor a megfelelő entitás ott lesz, hogy lásson. Amikor visszajössz arra az ülésre, beállsz a 2 órai sorba a délutáni ülésnél vagy a 8 órai sorba a reggeli ülésnél. Ezekhez a sorokhoz nincs szükség jegyre. Valamint, ha például, ez egy szerda reggel és az entitás megkért, hogy másnap reggel gyere vissza további útmutatások/instrukciók nélkül, akkor szívesen látnak az aznap délutáni ülésen az első (médiumok) meditációs szobában.

 

A felülvizsgálat sora: Revisao jegy sora:

Ez a sor a beavatkozás utáni felülvizsgálás sora. A beavatkozás utáni 8. napon fogsz beállni a felülvizsgálat sorába. (Ha a beavatkozásod délután 2 órakor volt csütörtökön, akkor a felülvizsgálatod ideje a következő csütörtökön délután 2 órakor lesz). Szükséged lesz egy jegyre a könyvesboltból ehhez a sorhoz. Amikor hívják ezt a sort bemész az entitás elé a beavatkozásod utáni felülvizsgálatra, és meglátják, hogy szükséged van-e bármilyen kiegészítő kezelésre.

 Leves sor:

A reggeli ülés után a Házban minden résztvevőnek egy tál levest szolgálnak fel. Ez a kezelés része. Kérlek, állja be abba a sorba, amely kívül, a fő csarnok előtt alakul ki. Ha épp beavatkozáson estél át, menj vissza a fogadódba és kérj meg valakit, hogy hozzon neked levest. NE ÁLLJ BE a leves sorba.

Búcsú sor:

Minden ülés végén azok az emberek, akik elutaznak és nem találkoztak az entitással azon a napon meghívjuk őket, hogy elhaladjanak az entitás előtt, hogy elköszönjenek tőle. Ezt a búcsú sort bejelentik az ülés végén a meditációs szobában mind angolul és portugálul.

Ez a búcsú sor nem arra szolgál, hogy új témákat vagy fotókat hozz az entitások elé. Ha vannak fényképeid vagy egyéb kérdésed, akkor be kell álljál a második alkalom sorába.

Amikor bejelentették a búcsú sort, kérlek emeld fel a kezed, hogy a szoba felügyelői meg tudják számolni, hogy hány ember fog elhaladni és aszerint tervezni. Az entitások szobájában a felügyelők szólítani fogják először a szoba különböző területeit, hogy elkerüljék a torlódást. Kérlek légy türelemmel és várj, amíg az entitások szólítják azt a területet, ahol te tartózkodsz.

Good – Bye sor:

Ez az a sor minden pénteken délután van, amikor tudod, hogy a következő hét szerdáig valamelyik nap el fogod hagyni a Casat. Ebben a sorban lehet hozni a vásárolt fotókat – Entitás képeket, Joaoról fotót, és a Kívánság Háromszöget amit vettél – amit Joaonak odaadsz és a benne levő Entitás aláírja és Áldást ad az Életedre, a gyógyulásodra, a Családodra és a hazavezető utadra.

Beavatkozás, Operáció, Spirituális operáció: Mit jelent ez?

Az entitások beosztottak egy spirituális beavatkozásra, mert úgy látják, hogy ez a legjobb módja annak, hogy gondoskodjanak az aggályaidról. Ez lehet egy beavatkozás, hogy megoldja a jelenlegi fizikai betegségedet, beavatkozás, hogy hatással legyenek az energiáidra annak érdekében, hogy megoldjanak bármely jövőbeli egészségügyi problémáid, vagy beavatkozás, hogy kitisztítsanak néhány spirituális dolgot/témát, amelyek befolyásolhatják az életedet és a küldetésedet. Mindennek ellenére, beosztottak egy láthatatlan beavatkozásra és itt vannak a dolgok, amelyeket tudnod kell.

 

A beavatkozási sor, Spirituális Operációs sor:

Várakozni fogsz egy kicsit a fő csarnokba. Ez tökéletes idő lehet, hogy megismételd az imáidat Istennek és az entitásoknak, hogy segítsenek abban, amiben szükséges. Próbálj meg csendben lenni belül épp úgy, ahogy kívül, amíg szólítják a beavatkozási sort.

 A beavatkozás, a spirituális operáció:

Miután a beavatkozás sort szólították, be fognak vezetni egy szobába, ahol elvégzik a beavatkozást. Ülj le és találj egy kényelmes testtartást. Csukd be a szemed és helyezd a jobb kezed a fizikai betegség fölé, amelyre a gyógyítást kéred. Ha nem vagy biztos abban, hogy miért történik a beavatkozás vagy egynél több dolog van, akkor helyezd a jobb kezedet a szívedre. Ezeket az utasításokat el fogják ismételni portugálul és angolul, mielőtt megkezdik a beavatkozást. Amikor bemész a beavatkozásra gyógynövény kiegészítőt fognak ajánlani, kérlek nézd meg a gyógynövény kiegészítőkről szóló részt további útmutatásért, hogy hogyan kell fogyasztanod azokat. A beavatkozás közben csendben fogsz ülni kb. 10 – 45 percig. Mialatt a szoba felügyelői közül néhányan irányítani fogják az imáidat, próbálj meg befelé haladni és add át magad a folyamatnak. Néhány ember úgy érzi, hogy nem érintették meg őket, mások öltéseket éreznek, néhányan forróságot és néhányan nagyon elérzékenyülhetnek, mások talán semmit sem éreznek. Mindegyik teljesen normális és a különbségek nem befolyásolják a beavatkozás végkimenetelét.

 Miután a beavatkozás befejeződött

Utasítani fognak, hogy hagyd el a szobát. A tény, hogy nem éreztél semmit és most energikusnak érzed magad nem jelenti azt, hogy nem ment végbe óriási változás a testedben. Talán eufórikusan érezheted magad a spirituális energia miatt, de légy nagyon óvatos és kövesd a szabályokat és úgy kezeld magad, mintha épp egy kórház műtőjéből léptél volna ki.

 

Pihenj, pihenj, pihenj és aztán pihenj még többet. Fogj egy taxit, hogy visszavigyen a gyengélkedő szobádba (a fogadóba) és pihenj legalább 24 órát. Többet, ha úgy érzed szükséged van rá. Ne emelj semmi nehezet, ne tartózkodj a napon, ne érintkezz másokkal. Menj vissza az ágyba és aludj. Ha nem tudsz aludni, akkor tettesd az alvást. A legjobb az, ha megkéred a barátodat, hogy ételt hozzon a szobádba, ahelyett, hogy elmenj enni és kockáztasd azt, hogy eltérítsenek egy érdekes beszélgetésre két órán keresztül.

Ne menj vissza a Casaba , a fő csarnokba vagy a meditációs szobába vagy máshova a következő 48 órában. Az energiameződ nagyon nyitott a beavatkozás után és hatással lehet rád a sok folyamat, amely a meditációs szobákban és a fő csarnokban folyik. Ha kristály fürdőt foglaltál, akkor foghatsz egy taxit és vegyél részt a kristályfürdőn, azután térj vissza a szobádba egy taxival és maradj ott, amíg le nem jár a 24 óra.

Ne tornázz vagy végezz megerőltető tevékenységeket 8 napig stb.

Hány napig nem lehet szeretkezni? Miután beavatkozáson estél át ne ébreszd fel a szexuális energiáidat 40 napig, ha ez az első beavatkozásod, és 8 napig, ha már korábban volt a Házban beavatkozásod. (Ha két beavatkozást végeztek el egymás után, akkor a 40  nap az első beavatkozás időpontjától számit és nem kell további napokat hozzáadnod). Ez azt jelenti, hogy semmilyen szexuális izgatásban sem lehet részed. Ha a szexuális energiáid megnövekszik, akkor meg fogja zavarni a beavatkozás finom energiáit. Ez komoly, kérd a párod közreműködését abban, hogy segítsen betartani ezt a szabályt. Sok embernek volt, hogy vissza kellett sietnie Abadianiaba, mert az állapotuk romlott miután megszegték ezt a szabályt. A szexuális energia megnövekedése egy nagyon erős energia és megzavarhatja a finom folyamatokat, amelyek végbe mennek benned.

Felülvizsgálat

A hetedik éjszaka a beavatkozás után (ha a beavatkozásod szerdán volt, akkor ez kedd éjszaka, ha pénteken volt, akkor ez csütörtök éjszaka). Feküdj le az ágyadba fehér ruhában éjfél előtt és ne ébredj fel hajnali 5 óra előtt. Amikor elmész lefeküdni, helyezz egy pohár áldott vizet az ágyad mellé és kérd Loyolai Szent Ignácot, hogy távolítsa el a varratokat és egészítse/pótolja ki a beavatkozásodat. Tedd meg ezt, akár Abadiániában vagy, akár nem. Ha Abadiániában tartózkodsz, akkor menj a felülvizsgálati sorba a következő napon; ha nem vagy ott, akkor tervezd el, hogy beállsz a felülvizsgálati sorba, amikor visszatérsz legközelebb Abadiániába (mielőtt bármely más sorba beállnál.)

Speciális beavatkozások

Beavatkozás a szemeknél. Ha a szemednél történt a beavatkozás akár látható, akár láthatatlan, azon kívül, hogy követed a beavatkozás utáni szabályokat, kérlek tartózkodj az olvasástól, írástól, televízió nézéstől és a számítógéped használatától 8 napig.

Gyógynövényi kiegészítő:  Golgotavirág

A Házban az összes gyógynövényi kiegészítők összetevője a golgotavirág. Ezek a golgotavirág gyümölcsének (passion fruit-nak) az őrölt leveli és virágai. A gyógynövénynek nincs gyógyszertani értéke. Ennek hatása egyenértékű lehet egy csésze gyógynövény teáéval. A kiegészítő ereje abban az energiában rejlik, amelyet az entitások belehelyeztek egyedi, speciális kiegészítőként számodra. A gyógynövényeket, amelyeket javasoltak csak is neked szólnak, senki másnak.

Hol vedd meg és hogyan szedd. – Megvásárolhatod a kiegészítőt a Ház főbejáratához közel a gyógyszertári ablakban. Először egy üveget kell felnyitnod és háromszor 1 tablettát bevenned. Előbb fogyaszd el az üveg tartalmát mielőtt felbontod a következőt.

 

Javasolt diéta

Miközben a golgotavirágot szeded, tartózkodj a megtermékenyített tojástól,  azalkohol fogyasztástól vagy a borsos/csípős ételektől. (Feketebors, piros paprika, fehér bors, cayenne, chilli paprika stb.) (Az édes kaliforniai paprika fogyasztható.)

Áldott víz

Igyál annyit, amennyit bírsz, míg itt vagy. Amíg a Házban vagy igyál annyi áldott vizet, amennyit csak lehetséges. Ez a kezelésed része és erősíteni fogja a folyamatodat. A vizet naponta megáldják a meditációs szobában és nem kerül többe, mint a hagyományos palackozott víz az üzletben.

Vigyél néhányat haza. Amikor elmész, vigyél haza néhány palackot magaddal. Összekeverheted más palackozott vízzel otthon és mondj el egy imát, így a víz kiterjed, és sokáig megmarad.

Leves

A leves része a spirituális kezelésednek a Házban. Ez az entitások energiával van feltöltve és arra szolgál, hogy növelje a spirituális tapasztalatodat. Az entitás mindig mondja a résztvevőknek, hogy egyenek a levesből, mivel ez része a kezelésüknek. Mivel anyagi összetétele van, egy könnyű szezonális zöldséglevesről beszélünk tésztával.

 

Kristály ágyak:

A kristály ágyak egy másik lehetőség számodra, hogy az entitásokkal dolgozz, ők dolgozzanak rajtad és megengedd számukra, hogy segítsenek a gyógyulásodban. Választhatsz, hogy elvégzel egy kristály ágy kúrát önként, vagy az entitások javaslatára. Van egy csekély díja a kristály ágy kúrának és a könyvesboltban kérhetsz időpontot rá. Amikor megérkezel foglald le az időpontot és utasítani fognak, hogy feküdj le egy kis ágyra. Azt javasolják, hogy vedd le az ékszereket, szemüveget, órát, bármely fény vagy bármely szoros testhezálló ruházatot, mint pl. az öveket. Feletted felfüggesztve hét tiszta kvarc kristály van, amelyen keresztül színes fények világítanak. A kristályok az energia központjaidra mutatnak. Most becsukhatod a szemedet és pihenhetsz, amíg szép zenét hallgatsz. A kezelés 20 perc hosszú és az entitás javasolhat egy vagy több kezelést is számodra.

 A vízesés

A Ház szent vízesésének neve „Cacoeira” portugálul. Az entitások dolgoznak veled, amíg ennél a vízesésnél töltöd az időd. Szigorúan az entitások határozott engedélyével lehet belépni a vízeséshez. A férfiak és a nők külön mennek, és senki nem mehet egyedül. Egy imádsággal és egy megszólítással (könyörgéssel) kellene indítanod a munkát mielőtt belépsz a vízeséshez és egy hálaimával zárd. Ha első alkalommal jársz ott, akkor olyasvalakivel kellene menj, aki ismeri a vízesést és a folyamatot. Nem lehet meztelenkedni, gyertyákat, füstölőket, szappant, fényképező, videó vagy hangfelvevő készülékeket használni a vízesésnél. Kérlek tiszteld a helyet, ez a Ház része. Kérlek ne vegyél el semmilyen emléket, pl. kavicsokat, kristályokat vagy virágokat a vízesés területéről. Kérlek korlátozd az idődet a vízesésnél, mivel nagyon sok ember vár arra, hogy beléphessen.

 Az ima háromszög

A fő csarnok falának elülső oldalán és a kert felöli hátsó falán találsz egy nagy fa háromszöget. Sokszor ezeknek a háromszögeknek az alapja tömve lesz cetlikkel és fotókkal. A háromszög arra való, hogy az entitásoknak elmondd az imádságaidat, hogy tudasd velük mire van szükséged, vagy segítséget vagy áldást kérj a szeretteidnek. Látni fogsz embereket, akik belehelyezik a cetlit vagy a képet és a fejüket a háromszögbe helyezve imádkoznak pár percig.

Tedd te is ezt nyugodtan bármikor, ha szabad az emelvény. Javasoljuk, hogy mezítláb menj a háromszöghöz és adj magadnak egy percet, hogy összeszedd a gondolataidat mielőtt beleteszed a cetlit vagy a képet. Aztán helyezd a homlokodat a háromszög közepére, kezdj el az imádkozni és engedd el egy percre.

Amikor végeztél, szedd össze magad újra egy percre és menj vissza, hogy a nap hátralévő részében pihenj. Ne felejtsd ott a cipődet!

Kívánság Háromszög használata:

  1. Vegyél egy fehér papírt.( a Casaban a pulton ki van téve, vigyél a szobádba is ha szeretnél)
  2. Hogyan kell megírni a kívánságot, kérést magadnak, és másoknak?

A lap tetején megszólítjuk a Segítő, Gyógyító Entitásokat:

Kedves Segítő, Gyógyító Brazil Entitások!

Kérlek,  Benneteket segítsetek nekem….., csak írd le miben kéred a segítségüket.

Amikor már leírtál mindent,akkor köszönd meg:

Nagyon Hálásan Köszönöm a segítségeteket. Mindörökké, Ámen.

írd a legvégére: pontos nevedet, pontos születési dátumodat, és a pontos lakcímedet (ahol a Szellem létük megtalál és elvégzi a segítség nyújtást)és az aznapi dátumot, amikor megírtad a kérésedet.

Ha másnak írtad a kérést , akkor az Ő neve, születési dátuma és címe legyen a papíron és az aznapi dátum.

  1. Most állj valamelyik Háromszög elé. ( Fő csarnokban van egy vagy Salamon Király mellett van egy vagy a Kis Kápolnában is van egy.) Hajtsd össze a papírt,és tedd Imára a két kezed közé és mondj a Jó Istenhez és a Brazil Segítő Gyógyító Entitásokhoz egy imát. Ha készen vagy tedd a papírt bele a Háromszögbe. Majd tedd mindkét kezedet a háromszög 1-1 szárára és mondj egy Hála imát is.

 A rózsafüzér

Minden este 19:15 – kor a fő csarnokban rózsafüzér imádságra találkozunk. Mindenkit szeretettel várunk. Azoknak, akik meg kívánják erősíteni az imáikat ez egy csodálatos hely a gyakorlásra.

Barátaitok és szeretteitek fotói

Az entitások akkor is képesek segíteni az embereknek a távolból, ha nem tudnak személyesen eljönni. Az a módja, hogy ilyesfajta segítséget kérj valakinek, hogy elhozod a személy fotóját és megmutatod az entitásnak. A fotó hátoldalára rá kell írni a személy nevét, a születési dátumát, a címét, és azt a bizonyos betegséget, amelyben segítséget kérnek. Ha a fotón lévő személy nem szeretne gyógynövényeket szedni, akkor jobb, ha az imádság háromszögbe helyezed a képét, hogy megáldják az entitások. Az a bölcsebb, ha vársz addig, amíg a te kezelésed útban van, mielőtt bemutatod a fotókat. Amikor készen állsz arra, hogy megtedd, állj be a második alkalom sorába és mutasd be a fotó(ka)t.

Az entitás meg fog vizsgálni minden egyes fotót és gyógynövény kiegészítő javaslatot fog adni azoknak, akik igénylik azt. Bizonyosodj meg arról, hogy ne keverd össze a gyógynövényi kiegészítőket, ha több mint egy fotód van. Az ülés után vásárold meg a gyógynövényeket és add oda nekik, amint hazaértél. Ha egynél több személy van a fényképen és te csak egy embernek kérsz, akkor tegyél egy nyilat a fejükhöz. Ha az entitás X-et tesz valakinek a fényképére, azt jelenti, hogy a személynek személyesen el kell jönni a Házba, hogy beavatkozást végezhessenek rajta. Ennek az okát csak az entitás tudja. Annyi fotót hozhatsz, amennyiről úgy gondolod, hogy szükséges, de emlékezz arra, ha 18 fényképet hozol és 18 gyógynövény kiegészítőt kapsz akkor talán 90 doboz kapszulával kell a bőröndödben hazamenned és talán az országod vámjánál furcsán néznének.

A könyvesbolt: Casa shop: Étterem, Büfé:

A Ház könyvesboltja árul kristályokat, könyveket, áldott vizet, rózsafüzéreket és egyéb ajándéktárgyakat, amelyeket haza akarsz vinni magaddal. A könyvesboltban kapható kristályokat már megáldották az entitások és csodálatos emlékeztetők a Ház energiáira. Ha szeretnél a kristályodnak extra felerősítést beviheted magaddal őket a meditációs szobába. Ha elhoztad a saját kristályodat elviheted az entitásnak, hogy megáldja azt.

 Adományok

A Ház elfogad adományokat az adománydobozokon keresztül, amelyek a fő csarnokban és a kávézó falán vannak. Sem a személyzet tagjai, sem az önkéntesek nincsenek felhatalmazva arra, hogy adományokat fogadjanak el a Ház nevében. Ha szeretnél anyagi adományt adni vagy szükséged van nyugtára az adományodról, kérlek vedd fel a kapcsolatot a Ház igazgatójával vagy közvetlenül Joao médiummal; csak nekik van felhatalmazásuk arra, hogy adományokat elfogadjanak. A különleges projekteket, mint pl. a leves, a konyha, azokat külön kezelik a Háztól és a projektért felelős személy kapott felhatalmazást arra, hogy ezért a projektért adományokat kaphasson.

 Gyógyítás és egyéb energiakezelések

Habár az energia kezelések egyéb formái vagy a gyógyulási eljárás hasznos lehet a saját nemében, emlékezz arra, hogy Abadiániában az entitások gondoskodása/törődése alatt állsz, és bármely egyéb gyógyító eljárás vagy energia munka megakadályozza a kezelésedet. Ebbe beletartozik a reiki, pszichoterápia, tarot elemzés, kézrátétes és bármely más típusú energia munka. Az entitások azt javasolják, hogy ne alkalmazz vagy kapj ilyesfajta kezeléseket.

MEGJEGYZÉS: A szakképzett szakemberek által alkalmazott kezelési technikák, melynek célja az, hogy fenntartsa az áramlást és az alapvető testi funkciókat az embereknek, akik még mindig kerekesszékben vannak, azokat a kezelés részeként tekintik, és azok megengedettek.

Masszázs és testmunka.

Néhány masszázs vagy testmunka alkalmazót felhatalmaztak az entitások, hogy Abadiániában dolgozzanak. Ha szeretnél erről további információt, kérlek keresd meg a Ház embereit.

Orvosi ellátás

Ha jelenleg orvosi kezelés alatt állsz a Ház kifejezetten utasít arra, hogy kövesd az orvosod tanácsait. A Házban folytatott kezelésed nem helyettesíti azt, és nem ütközik semmilyen orvosi kezeléssel. Ne hagyd abba, vagy változtasd meg a receptjeidet vagy az orvosodtól kapott utasításokat.

Fényképek, videó készítése és interjúk.

Videó és fényképek. Készíthetsz felvételeket a Ház területén és a fő csarnokban. A Casa napokon – szerda, csütörtök, péntek – tilos videót fotót készíteni egész idő alatt. Ha szeretnél fényképet készíteni a Joao De Deus médiummal, általában péntek délután van erre lehetőség a nap végén a hátsó kertben.