Nagy Csoportos meditáció

Címlap / Energetikák a fenti világból / Nagy Csoportos meditáció

Miért érdemes egy évben mind a 6 Nagy Csoportos meditáción részt venni?
Mindazok, akik egész évben rendszeresen ellátogatnak a Nagy Csoportos tisztító, gyógyító eseményeinkre, napjainkra az Ő Lelküknek és fizikai testüknek és szinteknek folyamatos  a fejlődése, a tisztulása és a gyógyulása. Ezen felül a spirituális szintek , rétege és a spirituális testek harmonizálása blokkok kitisztítása, valamint a mentális részünk tisztítása és az érzelmi blokkoknak az elengedése indul el.

Ezen embereknek a tisztulásuk és a gyógyulásuk is megtörténik a végtelen Isteni szeretetben és ezért folyamatosan tudunk velük kényelmesen munkálkodni azokon a dolgokon, amikre kérik a Gyógyító Segítő Entitásoknak a segítségét.

Mivel az életünkben folyamatosan változnak a dolgok, így az energiák is változnak. Egyre intenzívebbek lesznek, hatékonyabbak, ezért könnyebben tud átalakulni bennünk is a sok negatív és így könnyebben tudjuk feloldani a bennünk levő blokkokat.

Minden meditáció egymásra van építve és mindig plusz segítséget képes nyújtani a változásra és a változtatásokra, az átalakulásra és az átalakításokra az életünkben.

Nagyon nagy TÜRELEMRE van szükségünk önmagunkkal szemben.

Minden meditáció más mélységekben tisztítja ki a blokkokat é alakítja át a bennünk levő negatív energiákat, tulajdonságokat pozitívvá.

Azok, akik már 5 éve járnak hozzánk, szerencsére ma már gondtalan könnyebb az életük, mert a meditációk során annyira kinyílt a szívük az Isteni gondoskodó szeretet felé, hogy a fizikai életükben sokkal könnyebben tudják megoldani azon nehezebb feladatokat, amit Isten rájuk bízott.

Te is lehetnél egy ilyen „kis emberke” aki folyamatosan megajándékozod magad ezen napok tisztító és  gyógyító erejével, energiáival.

Talán neked is jobban kitartóbbnak kellene lenned önmagaddal kapcsolatban és az életeddel kapcsolatban, hogy türelmesen kivárd amíg a Lelked is elengedi azon nehézségeket, gondokat, amiket hozott magával erre az életére. Ezért is ajánljuk neked is ezen meditációs napokat velünk.

Igen, valóban célszerű volna egy évben mind a 6 alkalommal ezen segítő napokat választani az életünkben.

Szeretettel várunk téged is kedves Fénykereső barátunk.

2 Comments

 • Kelemen Erzsébet

  Kedves Eszter
  Segítségedet kérem, szeretnek tisztulni, fejlődni a te segítséged által.
  Hogyan tudnám felvenni veled a kapcsolatot?
  Köszönettel, szeretettel Erzsébet.

  • admin

   Kedves Erzsébet!

   Meditációkra, tanfolyamokra, Kristályágy kezelésre feliratkozni, időpontot kérni itt lehet.
   cím: H-1146 Budapest, Thököly út 81. mfszt. 1. kapucsengő: 4.
   mobil: +36-30-301-5540
   e-mail: jpkozpont@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.