Karácsonyi meditáció

Címlap / Energetikák a fenti világból / Karácsonyi meditáció

Az égiek az év összes nagycsoportos tisztításán ugyanazzal a mély szeretettel vannak felénk, hogy segítsenek. A szeretet ünnepének közeledtével mindenki életében, gondolataiban napi szinten ilyenkor ott van a szeretet. Ekkor készülünk az ünnepre, hogy valamilyen formában kinyilatkoztassuk szeretetünket családunk, szeretteink felé. Így az év ezen időszakában nagyobbra nyitjuk szívünket és ez által az égiek is nagyobb erőkkel tudnak segíteni most nekünk. Nyitottabb szívvel jobban képesek leszünk az Isteni Gyógyító és Tisztító Szeretet befogadni, ami segít mindannyiunknak abban, hogy újra érezhessük, mennyire jó érzés Szeretni, Hinni és újra Élvezni az életet, Szeretetben és Isten Áldásában.

A 2016-es év utolsó nagycsoportos tisztítása a mai nap, ami egy részről a 2016-es év lezárásáról szól és másrészt a 2017-ös évre való felkészülésről és a legcsodálatosabb Ünnepünkre készít fel bennünket, a Karácsonyra.

A szeretet az univerzum egyetemes nyelve, alkotó eleme. A szeretet mindig mindenben ott van. Mi emberek is a szeretetből jöttünk létre. A szeretet az, ami mindenen képes átsegíteni, hiszen az életünkben ez a legfontosabb alkotó elemünk, energiánk.

Ha elengedünk a szívünkből, testünkből, elménkből minden fájdalmat és szomorúságot, akkor tudunk helyet adni a szeretetnek, ami meggyógyít és utat mutat minden élet helyzetünkből. A szeretet egy dinamikus energia, ami folyamatosan áramlik bennünk, a testünkben, lelkünkben, és a szellemünkben. Minél többet adunk másoknak feltétel nélkül, önzetlenül a szeretetből, annál nagyobb mértékben vagyunk képesek elfogadni és befogadni a szeretet megnyilvánulásának minden formáit, és így leszünk képesek arra, hogy ki tudjuk nyitni a szívünket elménket is a szeretet még mélyebben való megélésére. És így tudunk újjá születni az életünkben, ha mindent ami körül vesz minket egy magasabb minőségű szeretettel teli szívvel élünk meg.

A 2016-os évben sok minden megváltozott az életünkben. Volt lehetőségünk rálépni a fejlődésünk hullámára, ami néha nehézségeket nyújtott, néha pedig a sikert vonzotta be az életünkbe. Minden ami megtörténhetett velünk, az a szeretet mélyebb megélésére tanított minket. Hogy bízzunk önmagunkban, Istenben , mert képesek vagyunk meglátni ott is a jót ahol eddig nem vettük észre, és képesek legyünk változtatni azokon az életünkben, ami nem a szeretet felé vezetett minket.

Minden nagycsoportos tisztítás amin itt voltál, és minden Ima amit szívedből mondtál ez évben és minden jó tett amit cselekedtél szívedből magadért és másokért az elvezet egy szeretettelibb, boldogabb jövő felé.

A mai nap könnyebben el tudod engedni az ebben az évben elszenvedett fájdalmakat, gyötrődéseket, nehézségeket, amiket most még hordozol magadban, és az összes átélt és megélt szomorúságokat, bánatot és könnyebben meg tudsz bocsátani azoknak, akik megbántottak téged. Ne hordozd tovább a fájdalmakat a szívedben. Engedd, hogy minden negatív távozzon belőled mert annál több jót tudsz befogadni magadba.

Zárd le a mai nap a múltadat, és nyiss egy vadonatúj könyvet, amiben minden olyan csodálatos dolog, emberek és érzések benne vannak, amiket szeretnél megélni, megtapasztalni a következő évben.

Az elengedés és a szeretetteli adás mellet fontos a Megbocsájtás, ami nem mást jelent, mint: Isten kegyelmében részesülni. Amikor kevésbé jó dolgok történnek velünk és úgy gondoljuk, hogy rosszat kaptunk valakitől, ehhez a fájdalomhoz kapcsolódhatnak olyan érzések, mint például:a harag, gyűlölet, düh, nem szeretettség bennünk és a másik Ember iránt, mert úgy érezzünk, hogy igazságtalanul bántottak, bántak velünk. De ha megpróbálunk kilépni és felül emelkedni a sértettségünkön és távolról megnézzük, hogy mit is tanított nekünk ez az élet szituáció vagy a világról ez az esemény, akkor látni fogjuk, hogy mindennek megvan a maga jó – szeretettel teli célja.

S ha meglátjuk mindennek a szeretetteli célját, akkor meglátjuk, hogy ez mind a fejlődésünket szolgálja, hogy boldogabbak lehessünk. A fejlődés pedig mindig magával hozza a változást.

Lassan éretté válunk arra, hogy képesek legyünk elfogadni azt, hogy az életünk folyamatos változáson megy keresztül, és igen, valóban semmi sem marad állandó.

Ha megtanulod szeretni önmagad, mindenkit és mindent ami az életed része, akkor tudsz igazán boldog lenni. Ha megtanulsz adni és kapni, azaz áramoltatni magadon keresztül a szeretet energiáját, akkor csodává válik az életed.

A mai napon, az égiek áldásával spirituális emelésben lehet részünk.

A spirituális fejlődés, emelkedés, a szeretet egyre mélyebben való megélésének lehetősége felé. Ennek része az a Szeretet elfogadása, befogadása, megélése, a Megbocsájtás önmagunknak és mások számára, az Öröm szerzés önmagunk számára és mások számára Isten kegyelme szerint, valamint a Szeretettel való elengedés és az önzetlen Feltétel nélküli szeretet megtanulásának adása, elfogadása és befogadása a szívünkben.

A Hit a Remény a Béke és a Szeretet angyalai segítenek neked utadon. Ilyenkor, mikor télen a nap éltető sugara keveset süt ránk, a nappalok rövidülnek, a fényt az Advent Angyalai hozzák el hozzánk. Segítenek megoldani az életünk szürke nehézségeit, és fényt, szeretetet hoznak a napjainkba és felkészítenek minket a téli napforduló és az új év új energiáira.

Az égiek veled lesznek és kísérnek, arra amerre menned kell a Jó Isten Áldásával.

Legyen a mai feladatunk az, hogy engedjük be szívünkbe a feltétel nélküli tiszta gyógyító szeretetet és engedjük el azokat az érzéseket, emlékeket, rossz beidegződött mintákat és mindent, ami még negatívan hat életünkre és tanuljuk meg észre venni a körülöttünk lévő pillanatokban rejlő csodákat, mosolyt és a Szeretetet.

Bármilyen betegséged, problémád, fájdalmad, félelmed, aggódásod is van, ami miatt eljöttél a mai nap ide, hogy segítséget kérjél Tőlünk, fogadd szeretettel amit kapsz.

Csak Higgy és tudd, hogy minden Csodát Te is megkaphatsz.

Most lazuljatok el teljesen és Engedjétek át magatokat az Égieknek, a mai napnak, a gyógyulásotoknak, tisztulásotoknak, a boldogságotoknak, a feltétel nélküli tiszta szeretetnek és az Imáknak.

Isten Áldása és végtelen szeretete legyen Velünk!

Ámen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.